پخش زنده
امروز: -
سخنگوی قرارگاه مقابله با کرونا استان البرز با بیان اینکه میزان مراجعه بیماران کووید۱۹ به درمانگاه های استان ثابت مانده است، گفت: اکنون مراکز بهداشتی درمانی البرز روزانه به یک هزارو۸۰۰ تا ۲ هزار بیمار سرپایی کووید۱۹ خدمات ارائه می دهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز، دکتر مهرداد بابایی گفت: آمار بیانگر آن است که هنوز شمار مبتلایان به کووید ۱۹ ثابت بوده و مردم باید هرچه سریع تر نسبت به تزریق واکسن اقدام و دستورهای بهداشتی را جدی بگیرند.
سخنگوی قرارگاه مقابله با کرونا استان البرز به میزان مصرف واکسن کرونا در استان البرز اشاره کرد و افزود: تاکنون ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دز واکسن در استان البرز تزریق شده است که یک میلیون ۷۰۰ هزارنفر حداقل یک دز واکسن دریافت کرده اند.
بابایی گفت: تاکنون حدود ۷۰درصد افراد واجد شرایط استان البرز حداقل یک دز واکسن دریافت کرده اند که ۳۰ درصد از ۱۰۰ درصد فاصله داریم.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا استان البرز اضافه کرد: اکنون واکسن های مختلف شامل آسترازنکا، برکت و سینوفارم در دسترس مردم قرار دارد و هیچ محدودیتی برای تزریق نیست.
بابایی گفت: مردم باید واکسن را بزنند و از اول آبان ماه امسال اصناف برای ادامه فعالیت خود باید حداقل دز اول را تزریق کرده باشند و دز دوم را نیز به تدریج تکمیل کنند.
سخنگوی قرارگاه مقابله با کرونا البرز اضافه کرد: کارمندان ادارات اگر واکسن تزریق نکرده باشند نمی توانند در محل کار خود حضور یابند.
بابایی گفت : از جمعیت سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفری البرز حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر هدف واکسیناسیون قرار دارند.
بابایی افزود: بیش از ۶۰ درصد دانش آموزان استان البرز دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
او درخصوص ایمنی دز اول واکسن کرونا گفت: افرادی که دز اول واکسن را دریافت می کنند ۲ هفته بعد بدن آنها مقداری در مقابل با ویروس کرونا ایمن می شود اما زمانی که دز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند بیشترین ایمنی را در مقابل این ویروس خواهند داشت.
بابایی افزود: تا مردم دز دوم واکسن کرونا را تزریق نکنند و ۲ هفته نیز سپری نشود ایمنی حداکثری را نخواهند داشت.
او اضافه کرد: مردم حتی پس از تزریق دز دوم واکسن کرونا باید همچنان دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند تا از جهش ویروس جلوگیری شود.
سخنگوی قرارگاه مقابله با کرونا استان البرز افزود: اکنون ۳۶ مرکز تجمیعی برای تزریق واکسن کرونا فعال است .
بابایی ، راه اندازی ۲ واحد سیار واکسیناسیون را از دیگر اقدامات در استان البرز برشمرد و گفت : این واحدها در قالب اتوبوس آمبولانس به محلاتی که مردم به هر دلیل امکان تزریق واکسن را ندارند مراجعه می کنند و عملیات واکسیناسیون را انجام می دهند.
او ادامه داد: ساکنان مناطقی مانند خط چهارحصار، چهارراه طالقانی، میدان حصارک ، محله اهری و امامزاده محمد (ع) در کلانشهر کرج با استفاده از اتوبوس آمبولانس واکسینه می شوند.
او دربخش دیگری از سخنانش گفت: واکسن آنفلو آنزا برای افراد مسن ، کودکان ، زنان باردار و افرادی که بیماری زمینه ای دارند در داروخانه ها در دسترس قرار گرفته است.
بابایی اضافه کرد: فاصله زمانی بین واکسن کرونا و آنفلوآنزا باید حداقل ۲ هفته باشد.
او گفت : افرادی که واکسن های سینوفارم و برکت را تزریق کرده اند دز سوم را می توانند هم سینو فارم و هم واکسن برکت، آسترازنکا و کووپارس تزریق کنند.
همچنین کسانی که آسترازنکا و اسپوتنیک را تزریق کرده اند می توانند آسترانزنکا و کووپارس را دریافت نمایند.
اکنون ۲ شهرستان تابعه البرز نارنجی ، چهارشهرستان زرد و یک شهرستان آبی کرونایی است.