پخش زنده
امروز: -
اختتامیه سی و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور به میزبانی قزوین در سالن آمفی تئاتر دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مشهدی، رئیس دانشگاه فرهنگیان قزوین و رئیس جشنواره قرآن و عترت دانشجو معلمان گفت: این جشنواره با شرکت هزار و ۵۹۱ دانشجو معلم در ۱۰ بخش و ۴۳ رشته از ۲۰ تا ۲۸ مهر برگزار شد.
وی افزود: در هر رشته از ۵ نفر برگزیده خانم و ۵ نفر برگزیده آقا تجلیل میشود.
رئیس جشنواره قرآن و عترت دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان خاطرنشان کرد : ۸۱۱ اثر در بخشهای آوایی قرآن کریم، هنری، پژوهشی، فناوری، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، نوآفرینیهای قرآنی، تواشیح و نمایشنامه خوانی رادیویی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
وی افزود: در بخشهای کتبی، معارف، حفظ قرآن کریم، حفظ فرازهایی از نهج البلاغه و صحیفه سجادیه نیز ۵۴۳ نفر شرکت داشتند.
مشهدی تصریح کرد: پس از داوری، نفرهای اول تا پنجم هر رشته مشخص شدند و به مرحله کشوری این مسابقات راه یافتند.
رئیس جشنواره قرآن و عترت دانشجو معلمان تصریح کرد: به دلیل شرایط کرونایی از ۸ استان به نمایندگی در اختتامیه این جشنواره حضور دارند و سایر استانها نیز به صورت ویدئو کنفرانس شاهد آئین اختتامیه این جشنواره هستند
وی افزود: استارت آپهای قرآنی هم برای اولین بار در این جشنواره برگزار و از آن استقبال خوبی شد.
رییس دانشگاه فرهنگیان کشور هم گفت: ۱۰ هزار دانشجو معلم در سی و یکمین دوره جشنواره قران و عترت این دانشگاه مشارکت داشتند که بسیار رضایت بخش است.
حسین خنیفر افزود: آشناکردن دانشجویان با مفاهیم و معارف قرآن ضرورت دارد و این جشنواره یکی از راههای تحقق این مهم است.
وی، نقش جشنواره قرآن و عترت دانشگاه فرهنگیان را در انس و الفت ببشتر دانشجو معلمان با کلام وحی و معارف آن بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: این جشنواره در دهه چهارم برگزاری قرار دارد و از قدمت بالایی برخوردار است.
رییس دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: تلاش شده تا ابداعات و نوآوریهایی در هر دوره از این جشنواره داشته باشیم از این رو در این دوره شاهد ایجاد رشته استارتاپهای قرانی بودیم.
خنیفر با اشاره به نقش بی بدیل قرآن در هدایت و تربیت و پرورش جامعه اسلامی، گفت: اگر معلمان ما به خوبی با این کتاب اسمانی انس بگیرند بدون شک این مهم در پرورش و تربیت دانش آموزانی که هم به علم و هم به اخلاق و معارف اسلامی مجهز هستند بسیار موثر است و این مهم با جدیت در دانشگاه فرهنگیان دنبال میشود.
حمایت مجلس از طرحهای قرآنی
محمد بیگی، نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم گفت: قرآن نباید فقط بر روی طاقچهها قرار بگیرد بلکه باید با آن عجین شویم تا در آخرت شرمنده نباشیم.
وی افزود: فراکسیون قرآن و عترت مجلس یازدهم هم از برنامههای قرآنی حمایت میکند.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: رتبه بندی فرهنگیان و استخدام و ارتقاء سطح این افراد هم در حال پیگیری است.
باید برای ترویج فرهنگ قرآنی تلاش کنیم
جمالی پور، استاندار قزوین هم در این مراسم گفت: همه باید برای ترویج فرهنگ قرآنی تلاش کنیم و برای هدایت جامعه و ساخت آن، از قرآن کریم بهره بگیریم.
وی افزود: مشکلات کشور را میتوان با بهره گیری از ظرفیتهای قرآنی حل کرد.
استاندار قزوین خاطرنشان کرد: در کنار تربیت علمی، تربیت اخلاقی، ارزشی و دینی هم مهم است.