پخش زنده
امروز: -
مصرف مواد غذایی و تاثیر آن در انتقال بیماری کرونا شاید از سوالاتی است که ممکن است افراد به دنبال یافتن پاسخی برای آن باشند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: طبق آخرین تحقیقات ویروس کرونا باعث بیماریهای ریوی یا تنفسی میشود و برخلاف ویروسهای انتقال دهنده بیماریهای گوارشی که از طریق مصرف مواد غذایی آلوده منتقل میشوند، قرار گرفتن مواد خوراکی در معرض این ویروس تاکنون به عنوان عامل راه انتقال بیماری کرونا شناخته نشده است.
لاله مظفری با اشاره به اینکه همه تولیدکنندگان مواد غذایی موظف هستند برای ایمنی بیشتر، نکات بهداشتی همچون استفاده از تجهیزات و سطوح تمیز و ضدعفونی کردن را رعایت کنند گفت: لازم است مصرف کنندگان بعد از دست زدن به بسته بندی ، قبل از آماده سازی غذا و قبل از مصرف دستها را بشویند.
وی افزود: سازمان غذا و دارو به این نکته اشاره دارد که این ویروس قادر به زندگی بر روی بسته بندی مواد غذایی نیست و تنها برای مدت کوتاهی می تواند بر روی یک سطح زنده بماند.
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مصرف کنندگان خواست برای اطمینان و پیشگیری از سایر بیماریهای مرتبط، سطوح بسته بندی ماده غذایی را شسته، ضدعفونی و یا دور بیاندازند و قبل از خوردن غذا، حداقل ۲۰ ثانیه دستها با آب و صابون بشویند.
وی با بیان اینکه در هنگام تهیه غذا در منزل باید آن بطور کامل پخت گفت: غذا را باید به دقت حرارت داد بطوری که دمای تمام قسمتهای غذا به حداقل ۷۰ درجه سانتیگراد برسد.
مظفری با بیان اینکه غذاهای خام وپخته را باید از هم دور نگه داشت افزود: ضمن پاکیزه نگه داشتن سطوح آشپزخانه باید از قرار دادن غذا در معرض حشرات، جوندگان و دیگر حیوانات جلوگیری کرد.