طرز تهیه همبرگر؛ خانگی و سالم
همبرگر دستساز و خانگی به علت اینکه از کیفیت گوشت و ملزومات آن آگاهی بیشتری دارید، برای شما طعم دلچسبتری دارد.
گزارش
گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما، همبرگر یکی از قدیمیترین و پرطرفدارترین غذاهای فست فودی محسوب میشود که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته شده است.
مواد لازم برای تهیه همبرگر:
گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: به مقدار دلخواه
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و دارچین: به اندازه کافی
دستور پخت و طرز تهیه همبرگر:
۱. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم رنده کنید و با هم به گوشت اضافه کنید. سپس تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید.
۲. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۳. مخلوط را در هر اندازهای که دلخواهتان است تقسیم کنید و به شکل دایرههایی با ضخامت متوسط اندازه کنید.
۴. سپس در مقداری آرد سوخاری بغلتانید.