پخش زنده
امروز: -
معاون پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی: در نظر داریم مطابق با نیاز جامعه از پایان نامههای هدفمند ورزشی حمایت کنیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی کاشی معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در نشست خبری به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش، گفت: دو چالش در کشور در زمینه اجرای پژوهش وجود دارد؛ اول اینکه دستگاهها خیلی از پژوهشها استفاده نمیکنند و چالش دوم نیز نهادینه نشدن فرهنگ پژوهش است تا دستگاهها از آن بهره ببرند.
وی افزود: در سه سال اخیر به اندازه بیست سال گذشته طرحهای مختلف را اجرا کردهایم که تعدادشان به ۹۰ طرح میرسد. امروز میتوانیم بگوییم که ۸۴ درصد درآمد پژوهشگاه از محل پژوهشها است که اتفاق خوبی است.
حمایت ۵۰ درصدی از پایان نامهها
معاون پژوهشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی گفت: نگاه ما فقط انجام طرحهای پژوهشی نیست، بلکه پیگیر اجرای پایاننامههای دانشجویی براساس نیازهای جامعه با همکاری وزارت ورزش هستیم. تا ۵۰ درصد به آنها کمک میکنیم تا این پایاننامهها به صورت هدفمند اجرا شوند.
سقف ثابت مالی نداریم
وی با بیان اینکه پژوهشگاه در چند بخش حمایتهای پژوهشی دارد، گفت: حمایتهای پژوهشی وزارت علوم تا سقف ۱۰ میلیون تومان است، اما پژوهشگاه تربیت بدنی سقف ثابتی برای حمایت از طرحها ندارد و با داوری طرحها بودجه موردنظر پژوهشگر تامین میشود.
فاصله علم و عمل را کم میکنیم
همچنین حسین زارعیان معاون فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه تربیت بدنی در این نشست درباره برگزاری سیزدهمین همایش بین المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی که از ۱۳ تا ۱۸ اسفند برگزار میشود، گفت: دوازدهمین دوره این همایش پارسال به صورت مجازی اجرا شد که در آن ۱۶ دانشگاه و پنج سازمان با ما همکاری داشتند و امسال همایش بین المللی تربیت بدنی با شعار «انسان مدرن و فعالیتهای تربیت بدنی» برگزار خواهد شد.
وی افزود: همایش بین المللی تربیت بدنی و علوم ورزشی با ۱۱ محور اجرایی میشود و مقالات آن را طوری هدایت میکنیم که براساس نیازها باشد تا فاصله علم و عمل کم شود.
اختصاص جایزه ویژه
معاون فرهنگی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی گفت: امسال جایزه ویژه داریم و پژوهشگر جوان برتر سال را معرفی میکنیم.