پخش زنده
امروز: -
رئیس جهاد دانشگاهی: این طرح با همکاری جهاد دانشگاهی تهران و رویان در حال انجام است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، آقای دکتر حمیدرضا طیبی در حاشیه مراسم افتتاح کلینیک تخصصی آبزیان در جمع خبرنگاران آبزیپروری را از فعالیتهای جدی جهاد دانشگاهی دانست و اظهار امیدواری کرد که این نهاد تا ۶ ماه آینده به دانش و فناوری پرورش بچه ماهی از چشمزده تا ماهیان ۵ تا ۱۰ گرمی در قفس دست یابد.
وی گفت: بدین ترتیب میتوان بچه ماهی را به صورت صنعتی تولید و در اختیار پرورش دهندگان آبزی قرار دهیم.
رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه بحث آبزی پروری با سبد امنیت غذایی مردم مرتبط است، افزود: دستیابی به فناوریهای مورد نیاز پرورش ماهی در قفس را در دست اقدام داریم و تور و دانش آن را بدست آوردهایم این فعالیت در بوشهر زیر نظر جهاد دانشگاهی تهران در حال انجام است.
آقای دکتر طیبی کار در حوزه تولید دارو و واکسن و غذا را از دیگر فعالیتهای جهاد دانشگاهی در حوزه آبزیپروری دانست و خاطرنشان کرد: بخشی از طرحهایی که در جهاد مازندران داریم در زمینه تولید جلبک در ارتباط با غذاست.
وی با بیان اینکه چنانچه فناوریهای خوبی در حوزه آبزی پروری پیشنهاد شود از آن حمایت خواهیم کرد، افزود: از همکاران میخواهیم در حوزه آبزیان طرحهای فناورانه تعریف و تولید کنند.
رئیس جهاد دانشگاهی حوزه آبزی پروری را از اولویتهای جهاد دانشگاهی دانست و گفت: در این حوزه طرحهای مختلفی را از جمله زنجیره فناوریهایی که به پرورش ماهی سالم چه در دریا و چه در قفس منجر میشود داریم.
آقای دکتر طیبی با بیان اینکه برنامه ریزیها در جهاد دانشگاهی نه کوتاه مدت بلکه ۵ ساله است، افزود: ما هم اکنون خودمان را برای برنامه هفتم جهاد دانشگاهی آماده میکنیم و در این نهاد به دنبال تأمین نیازهای روز فناورانه دنیا در حوزه پزشکی، کشاورزی، فنی مهندسی، علوم انسانی و اجتماعی هستیم.
وی با بیان اینکه ایمنی غذایی و بحث تولید ماهی از بحثهای جدی ماست، یادآور شد: همچنین در حوزه بذرهای هیبریدی، اصلاح نژاد دامهای سبک و سنگین بشدت فعالیتها را توسعه دادهایم به عبارتی جهاد دانشگاهی به دنبال فناوریهایی با بیشترین وابستگی و ارزش اقتصادی است.