پخش زنده
امروز: -
با حضور دانش آموزان زنگ تمام مدارس در شهرستان پاکدشت از هفته اول آبان ماه نواخته خواهد شد.
رئیس اداره آموزش و پرورش پاکدشت در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیمای استان تهران ضمن تبریک هفته پیوند اولیا و مربیان گفت: پیام هفته پیوند این خواهد بود که ان شالله مدارس با همکاری اولیا دانش آموزان و مربیان مدارس، حضوری برگزار شود.
سید اصغر میرقاسمی افزود: بعد از حدود ۲۰ ماه دوری دانش آموزان از مدرسه هفته پیوند اولیا و مربیان فرصت خوبی است که با همکاری و مشارکت والدین گرامی دوباره شاهد نشاط مدارس با حضور دانش آموزان باشیم.
وی گفت: امروز در اتفاقی مبارک اولیای دانش آموزان از تمام مدارس سطح شهرستان در ویژه برنامه هفته پیوند حضور داشتند و این اتفاق را ما به فال نیک میگیریم.
وی افزود: کلاسهای مدارس روستایی و عشایری ما با دریافت مجوزهای لازم از هفته اول مهر به صورت حضوری برگزار شد.
میر قاسمی گفت: کلاسهای مهارتی در مدارس کار و دانش هم از مهر ماه به صورت حضوری برگزار شد.
وی افزود: امیدواریم با همکاری معلمین، اولیای مدارس و اولیای دانش آموزان و رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی شاهد سال تحصیلی پرنشاطی با حضور دانش آموزان عزیز من در سطح مدارس باشیم.
شهرستان پاکدشت بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ هزار نفر آن را دانش آموزان تشکیل میدهند.