پخش زنده
امروز: -
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از اجرای طرح غنی سازی آرد با ویتامین D به صورت آزمایشی در خراسان جنوبی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در نشست خبری به مناسبت هفته غذا با اشاره به اینکه در اجرای طرح غنی سازی آرد با اسید فولیک در سال گذشته ۱۱۹ مورد نمونه برداری انجام گرفته است، از اجرای مقدمات طرح غنی سازی آرد با ویتامین D به صورت آزمایشی در استان خبر داد.
آهنی تضمین ایمنی مواد غذایی تولید شده و عرضه شده در استان را از مهمترین اهداف معاونت غذا و دارو عنوان کرد و گفت: در یک سال گذشته ۴۹۴ مورد نمونه برداری مواد غذایی یا آرایشی بهداشتی از محل عرضه، خریداری و شاخص سلامتی آن ذر آزمایشگاه اندازه گیری شده است.
وی همچنین با اشاره به پایش باقیمانده سموم و فلزات سنگین در سبد غذایی مردم گفت: به این منظور ۱۴۶ مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام گرفته است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با مهم دانستن سلامت در انتهای زنجیره غذایی گفت: ۹۹ درصد کارخانجات تولیدی خراسانم جنوبی با استفاده از برچسب نشانگر رنگی بر روی محصولات خود، میزان قند، چربی و نمک موجود در این محصول را برای استفاده در رژیمهای مختلف غذایی اطلاع میدهند.
آهنی از برخورد با متخلفان حوزه غذا در استان خبر داد و افزود: در یک سال گذشته ۶۴۸ مورد بازرسی از ۱۱۲ واحد تولیدی و ۲۴ مورد بازرسی از ۶۸ انبار مواد غذایی انجام که در این مدت ۹۲ شکایت پیکیری و ۲۱ تخلف به مراجع قضایی معرفی شده است.