در یاسوج؛
پلمپ ۹ مرکز لبنیات سنتی بدلیل بالا بودن بار میکروبی شیر
مراکز متخلف عرضه لبنیات سنتی در شهر یاسوج به مراجع قضایی معرفی میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بویراحمد گفت: تولید و عرضه شیر خام تحت نظارت دامپزشکی قرار داشته و سلامت محصول قبل از عرضه باید به تایید دامپزشکی برسد.علی رویین تن با اشاره به وجود تقلب ها و همچنین عرضه غیر بهداشتی شیر در برخی واحدهای عرضه لبنیات سنتی شهریاسوج، افزود: پایشهای مستمر کارشناسان دامپزشکی به همراه مسئولین مرکز بهداشت با نمونه برداری دورهای از مراکز عرضه شیر خام انجام گرفته و پس از انجام آزمایش در آزمایشگاه مرجع دامپزشکی استان، تخلفات واحدها به مراجع قضایی ارجاع میشود.
وی اضافه کرد: مواردی از افزودن آب و افزودنیهای غیر مجاز دیگر به شیر با هدف سودجویی مشاهده شده است که این موارد نیز بررسی و تحت عنوان تقلب به مراجع قضایی معرفی میشوند.
رویین تن افزود: در طرح جدید نمونه برداری شیر از مراکز لبنیات سنتی تعداد ۹ مرکز بدلیل بالا بودن بار میکروبی شیر خام از حد استاندارد شناسایی شد که پس از اخذ مجوزهای لازم و با همکاری مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد به پلمپ آنها اقدام می شود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بویراحمد بیان کرد: با هدف پیشگیری از بیماریهای مشترک همچون تب مالت، شیر خام سنتی را قبل از مصرف حتما بجوشانند به صورتیکه پس از رسیدن به نقطه جوش به مدت سه تا چهار دقیقه شیر در دمای جوش باقی بماند.