پخش زنده
امروز: -
نتایج و یافتههای پژوهش انجام گرفته نشان میدهد که روسیه سومین کشور استخراج کننده پول رمزپایه بیت کوین در جهان است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک از مسکو، طبق مطالعه اخیر که توسط دانشگاه کمبریج انجام شده است، در حالی که پکن اکنون در حال استخراج بیت کوین است و آمارها را هم پنهان میکند، فعالیتها در روسیه نیز خوب پیش میرود، جایی که یک دهم رقم جهانی را در زمینه استخراج بیت کوین نشان میدهد. فرانسه از این نظر عقب افتاده است.
بر اساس این مطالعه هر چند که مسکو سعی میکند مسیر خود را در مورد ارزهای رمزنگاری شده، بین مقررات و آستانه تحمل تعیین کند، اما فعالیتهای ماینینگ (استخراج پول رمزپایه بیتکوین) در این کشور همچنان در حال رشد است. این کشور در واقع سومین کشور در زمینه استخراج بیت کوین شده است.
در ماه اوت، استخراج پول رمزپایه بیت کوین در روسیه ۱۱.۲۳ درصد از کل هش ریت جهانی را تشکیل میداد. [هش ریت (Hash Rate) یا هش پاور (Hash Power) معیاری برای اندازهگیری عملکرد یک دستگاه ماینر است. به عبارت دیگر هش ریت، میزان سرعتی که یک ماینر موفق به حل هش میشود تا پاداش دریافت کند را نشان میدهد. در روند استخراج بیت کوین، بلاکهای حاوی تراکنشهای تایید شده، پیش از اضافه شدن به بلاک چین میبایست هش شوند. به روند هش شدن بلاکها نیز هشینگ (Hashing) میگویند.]
رقمی که جهش چشمگیری داشته و در آوریل گذشته به ۶.۸ درصد رسیده است. رقم این شاخص در آمریکا در این زمینه (۳۵.۴)، و بعد از آن در قزاقستان (۱۸.۱) است. فرانسه با ۰.۲۰ ٪ بسیار عقبتر از آلمان (۴.۴۸ ٪) یا انگلیس (۰.۲۵ ٪) است.
چین با توجه به اینکه، قوانین و مقررات نظارتی بر ارزهای رمزنگاری شده را سخت کرده و در زمینه مزارع تولید پول رمزپایه بیت کوین شفاف عمل نمیکند، منطقاً آمارهای خود را به طور شفاف اعلام نمیکند. از همین رو هش ریت یا قدرت هش آن طی تنها چهار ماه از ۴۶ درصد در جهان به صفر درصد رسید.
این مطالعه همچنین مصرف برق معدن را بررسی میکند. این فعالیت، که شامل تأیید معاملات ارزهای رمزنگاری شده و وارد کردن آنها به یک بلاک چین است، در واقع انرژی زیادی را مصرف میکند.
بنابر گزارش دانشگاه کمبریج، استخراج بیت کوین به تنهایی ۴۶ صدم درصد از کل مصرف برق جهانی را به خود اختصاص میدهد. به عبارت دیگر استخراج پول رمزپایه بیت کوین به اندازه کل مصرف برق کشوری مانند فیلیپین، برق مصرف میکند.
در ابتدای ماه مه، ایلان ماسک، رئیس تسلا، قبلاً انگشت خود را روی این مشکل گذاشته بود و میگفت که شرکتش دیگر پرداختهای بیت کوین را قبول نمیکند، مادامی که این چنین با مصرف برق زیاد برای جهان آلایندگی داشته باشد. او بعداً این موضع گیری خود را تغییر داد، اما به هر حال اظهارات او در کاهش قیمت ارز رمزنگاری شده مشهور جهان یعنی بیت کوین نقش داشت.
با این حال، مطالعه کمبریج نشان میدهد که استخراج کنندگان پول رمزپایه بیت کوین اغلب از ذخایر برقی استفاده میکنند که به سختی میتواند توسط صنایع دیگر استفاده شود؛ بنابراین استخراج بیت کوین امکان استفاده از انرژی اضافی را فراهم میکند که در غیر این صورت از بین میرود یا هدر میرود. محققان نتیجه میگیرند که میزان برقی که قابل استفاده در صنعت نیست در دو بخش انتقال و توزیع در آمریکا میتواند دو برابر شبکه بیت کوین را تغذیه کند.
در سالهای اخیر، چندین گزینه جایگزین برای محدود کردن مصرف برق استخراج پول بیت کوین به وجود آمده است. شبکه استخراج پولهای رمزپایه چیا Chia به طور قابل توجهی استخراج بیت کوین را بر اساس فضای استفاده نشده از هارد دیسکها و کارتهای SDD به جای کار پردازندههای گرافیکی توسعه داده است. اما کاهش شدید ارزش آن به منزله آب سردی بود که بر روی استخراج کنندگان بیت کوین و دیگر ارز رمزها یا پول رمزپایه در جهان و به ویژه در آسیا ریخته شد.