پخش زنده
امروز: -
جوانان انگلیسی به علت پیامدهای گسترده همه گیری کرونا با «بحران هزینههای زندگی» روبرو شده اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، بر اساس بررسی جدیدی که در انگلیس صورت گرفته است جوانان این کشور از جنبههای مختلف به ویژه از لحاظ مالی بیشتر از دیگر افراد جامعه تحت تاثیر همه گیری کرونا قرار گرفته و امروز با بحران هزینههای بالای زندگی روبرو هستند به طوری که تقریبا نیمی از آنها بدهیهای سنگینی دارند و به سختی میتوانند در برابر شوکهای مالی احتمالی مقاومت کنند.
بر اساس این مطالعه که توسط اندیشکده دموس صورت گرفت و نتایج آن روز چهارشنبه منتشر شد، ۴۷ درصد شهروندان انگلیسی ۱۸ تا ۳۰ ساله در حال حاضر تاب آوری مالی پایینی دارند. به عبارت دیگر این افراد یا بیش از حد بدهکار هستند یا این که توانایی کمی برای تحمل شوکهای مالی احتمالی دارند.
انگلیسیهای بسیار کم درآمد نیز این روزها با کاهش حداقلهای اجتماعی روبرو هستند. اواخر اکتبر برنامه دولتی کمک به بیکاران پایان یافت و هزینههای انرژی نیز در پی بالارفتن قیمت گاز در اروپا افزایش یافت تا به این ترتیب مشکلات مالی این افراد دو چندان شود.
اندیشکده دموس با انتشار گزارشی از نتایج مطالعه خود اعلام کرد بسیار ضروری است که سیاستمداران از بحران هزینه زندگی جوانان آگاه باشند و برای برطرف کردن آن بکوشند. در این گزارش آمده است تنها ۳۸ درصد از افراد ۳۱ تا ۵۰ ساله و ۱۷ درصد افراد بالای ۵۰ سال تحت تاثیر مشکلات مالی ناشی از همه گیری کرونا قرار گرفته اند.
مشکل اصلی جوانان انگلیسی بدهیهای سنگین آنها است. طی شش ماه گذشته بیش از ۳۱ درصد این افراد در پرداخت صورتحساب هزینههای خانگی و بازپرداخت وامهای خود تاخیر داشته اند. این در حالی است که فقط سه درصد افرادی بالای ۵۰ سال با چنین وضعیتی روبرو هستند.
همین مطالعه نشان داد که ۶۳ درصد از جوانان انگلیسی نسبت به دیگر ردههای سنی در هنگام مواجهه با مشکلات مالی به دیگران به ویژه دوستان خود مراجعه میکنند در حالی که این میزان در سطح ملی ۵۶ درصد است.
جوانان انگلیسی برای پرداخت هزینههای اساسی خود به ویژه اجاره مسکن، قسط وام مسکن و دیگر هزینههای اساسی زندگی از جمله انرژی نسبت به گروههای سنی بالاتر، مشکلات بیشتری دارند.
اندیشکده دموس در گزارش خود تاکید کرد دولت انگلیس باید مبارزه با بحران هزینههای زندگی جوانان را در فهرست اولویتهای خود قرار دهد. کارشناسان دموس به دولت انگلیس پیشنهاد کردند برای درک این که چرا افزایش هزینهها اینقدر به جوانان لطمه زده است یک کمیسیون ویژه تشکیل دهد. این کمیسیون همچنین باید بررسی کند که دولت باید برای تضمین رفاه مالی نسلهای آینده چه تدابیری باید اتخاذ کند.
نتایج این مطالعه با تجزیه و تحلیل دادههای مربوط به دو نظرسنجی که ژوئن ۲۰۲۱ انجام شده بود، حاصل شد.
در نظرسنجی اول یکهزار شهروند ۱۸ تا ۳۰ ساله انگلیسی و در نظرسنجی دوم یک هزار نفر از گروههای سنی مختلف جامعه انگلیس شرکت کردند.