پخش زنده
امروز: -
در مرحله عملیاتی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ اهداف ارتفاع متوسط با شلیک سامانههای بومی مرصاد ۱۶ نیروی پدافند هوایی ارتش و طبس نیروی هوافضای سپاه سرنگون شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان، سامانههای بومی مرصاد ۱۶ نیروی پدافند هوایی ارتش و طبس نیروی هوافضای سپاه از جمله سامانههای بومی است که به دست متخصصان جوان کشورمان در ارتش، سپاه و صنایع دفاعی کشور تولید شده است و در رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت، اهداف واگذار شده توسط شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور را با موفقیت رهگیری و منهدم کردند.
امیر سرتیپ قادر رحیم زاده فرمانده قرارگاه پدافند هوایی کشور با اعلام این خبر، گفت: استفاده از تجهیزات بومی و تولید شده به دست متخصصان داخلی در این رزمایش از سویی بزرگترین نشانه خنثیسازی و بیاثر بودن تحریمهای استکبار جهانی در حوزه نظامی است و از سوی دیگر بیانگر قدرت و توانمندی جمهوری اسلامی ایران در عرصه پدافند هوایی که توانسته طی سالهای گذشته در مقاطع مختلف قدرتهای استکباری را مغلوب قاطعیت و توانمندی خود سازد.
فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی کشور، اظهار داشت: توجه به موضوع دفاع در برابر تهاجم الکترونیک و سایبری و توانمندیهای سامانههای بومی در این حوزه از جمله دستاوردهای این رزمایش است چراکه سامانههای پدافند هوایی ارتش و سپاه در این رزمایش در محیط جنگ الکترونیک مطلق به مقابله با اهداف متخاصم پرداختند.
وی برقراری ارتباطات امن در لایههای مختلف را از جمله ضرورتهای شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور برشمرد و گفت: یکپارچگی امنیت در عرصه سایبرالکترونیک و پایداری ارتباطات در تمامی سطوح و لایههای ارتباطی از جمله مسائلی است که در رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ مورد توجه و تاکید جدی قرار گرفته است.
فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح ما دست در دست هم، دوشادوش ملت ایران در مقابل دشمنان، یکپارچه و مستحکم میایستند
فرمانده کل ارتش در حاشیه رزمایش مشترک مدافعان آسمان ولایت۱۴۰۰، با تاکید بر اینکه از دوران دفاع مقدس کار مشترک ارتش و سپاه شروع شده است، گفت: نیروهای مسلح ما دست در دست هم، دوشادوش ملت ایران در مقابل دشمنان، یکپارچه و مستحکم میایستند و در مقابل هر تهدیدی که بخواهد متوجه این سرزمین و آرمانهای ما باشد، خواهند ایستاد.
امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی با بیان اینکه با تشکیل قرارگاه مشترک پدافند هوایی حضرت خاتمالانبیاء (ص) کشور، یک تحول اساسی در دفاع هوایی کشور ایجاد شده است، گفت: شبکه یکپارچه پدافند هوایی در اختیار این قرارگاه قرار گرفت و دو قدرت برتر پدافند هوایی کشور یعنی نیروی پدافند هوایی ارتش و پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه در یک شرایط هم افزا و تلفیقی کار خودشان را تحت فرماندهی شبکه یکپارچه پدافند هوایی آغاز کردند و چندین رزمایش تا الان انجام شده است.
وی افزود: نیروی پدافند هوایی ارتش و پدافند نیروی هوافضای سپاه و در راس آنها قرارگاه پدافند هوایی حضرت خاتمالانبیاء (ص)، کاملا آماده هستند که در برابر هر تهدیدی از این کشور دفاع کنند.
امیر سرلشکر موسوی با بیان اینکه از دوران دفاع مقدس کار مشترک ارتش و سپاه شروع شده، گفت: در حوزه پدافند هوایی سطح این همکاری بالاتر است، چون در همه جا با یکدیگر ترکیبی کار میکنند و همه تحت یک شبکه یکپارچه پدافند هوایی کار مشترک انجام میدهند.
فرمانده کل ارتش به نقش موثر نیروی هوایی در رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ اشاره و خاطرنشان کرد: پشتیبانی قدرتمند نیروی هوایی ارتش در این رزمایش و اجرای پر حجم پروازهای باسرنشین و بدون سرنشین، بیانگر آن است که دلاورمردان این نیرو دست در دست همرزمان خود در سنگر پدافند هوایی آماده دفاع همهجانبه از آسمان ایران اسلامی هستند.
وی ادامه داد: پیام این رزمایش این است که نیروهای مسلح ما دست در دست هم دوشادوش ملت ایران در مقابل دشمنان یکپارچه و مستحکم میایستند و در مقابل هر تهدیدی که بخواهد متوجه این سرزمین و آرمانهای ما باشد، خواهند ایستاد.
امیر سرلشکر موسوی در پایان خاطرنشان کرد: امنیت را به صورت کامل احساس میکنیم و ما شاهد هستیم که این امنیت توسط جوانان کشور و سامانههای بومی تامین شده است.
معاون هماهنگکننده نیروی هوافضای سپاه: همراهی، همدلی و همکاری ارتش و سپاه موجب همپوشانی خوبی در ماموریت دفاع از آسمان کشور و دفاع مستحکم هوایی برابر تهدیدات شده است.
سردار سرتیپ پاسدار فریدون محمدی سقایی معاون هماهنگکننده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ گفت: دشمن به خوبی درک کرده است که نمیتواند چشم طمعی به کشورمان و تعرض به آسمان ایران اسلامی داشته باشد.
وی با بیان اینکه در موضوع پدافند هوایی قرارگاه مشترک پدافند هوایی میان سپاه و ارتش تشکیل شده است و ماموریت صیانت از آسمان و حریم هوایی کشور توسط این قرارگاه راهبری میشود.
سردار سرتیپ پاسدار فریدون محمدی سقایی افزود: در این رزمایش تجهیزات مورد استفاده سپاه و ارتش اعم از سامانههاق راداری، موشکی، جنگ الکترونیک، مراکز فرماندهی و کنترل و الکترواپتیک به صورت صددرصد بومی و تولید شده به دست متخصصان داخلی است.
وی افزود: در این رزمایش هم تمرین فرماندهی و کنترل و هم تمرین آتش سالیانه را انجام میدهیم و از سوی دیگر نیروهای جوانتر در این رزمایش شرکت دارند تا تجارب نیروهای باتجربه به جوانترها منتقل شود.
سردار محمدی سقایی ادامه داد: همراهی، همدلی و همکاری ارتش و سپاه موجب همپوشانی خوبی و مطمئنی در ماموریت دفاع از آسمان کشور و دفاع مستحکم هوایی برابر تهدیدات شده و دشمن این را به خوبی درک کرده است که نمیتواند چشم طمعی به کشورمان و تعرض به آسمان ایران اسلامی داشته باشد.
معاون هماهنگکننده نیروی هوافضای سپاه در پایان تاکید کرد: ما امنیت حریم هوایی کشورمان را به بهترین شکل ممکن تأمین میکنیم و هیچ تهدیدی را متوجه آسمان ایران عزیز ندانسته و اجازه نخواهیم داد تهدیدی متوجه میهن اسلامی و ملت عظیم الشان ایران شود.
فرمانده پدافند هوایی ارتش: سامانههایی که در رزمایش مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ به کارگیری شدند کاملا بروز، بومی و دارای قدرت اثر بخشی بسیار بالا هستند.
سامانههای پدافندی رزمایش، بومی و دارای قدرت اثر بخشی بالا هستندبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، فرمانده پدافند هوایی ارتش در حاشیه برگزاری مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰، با بیان اینکه سامانههای پدافندی به کارگرفته شده در این رزمایش نسبت به سال گذشته ارتقا یافته است، گفت: سامانههایی که امسال در این رزمایش، به کارگیری شدند کاملا بروز، بومی و دارای قدرت اثر بخشی بسیار بالا هستند.
امیر سرتیپ صباحی فرد فرمانده پدافند هوایی ارتش، گفت: برنامه امروز پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران دائما درحال بروز شدن است و نسبت به سال گذشته اصلا قابل مقایسه شدن نیست.
وی افزود: امروز با تکیه بر مهارت و هوشمندی کارکنان و نیروهای عملیاتی پدافند هوایی و با استفاده از سامانههایی که به دست متخصصان و دانشمندان جوان کشورمان تولید شدهاند، ما میتوانیم فراتر از رصد مرزهای کشور، آنها را هم پوشش دهیم و درصورت مشکل، درگیریهای لازم صورت گیرد.
وی گفت: اقدامات پدافند هوایی ارتش در ساخت و تولید سامانههای دفاعی با وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، جهاد خودکفایی پدافند و برخی از دانشگاهها در ارتباط هستند. ولی همکاری ما با وزارت دفاع به مراتب بیشتر است.