روش ساده تهیه سیر ترشی
روش ساده و جذاب تهیه سیر ترشی را بدانید.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، سیر ترشی از محبوبترین ترشیها بین ایرانیها بوده که درستکردن آن راحت است. البته هرچه بیشتر بماند، محبوبیت بیشتری دارد.
مواد لازم برای تهیه سیر ترشی
سیر خشک: نیم کیلو
سرکه سیب ارگانیک: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه سیر ترشی
برای درست کردن سیر ترشی خانگی و سالم، ابتدا پوستهای روی سیرها را جدا میکنیم؛ به طوری که حبههای آن از هم جدا نشود. قسمت چوبی بالای سیر هم به دلخواه اگر بخواهید از سر آن ببرید وگرنه که زیاد تأثیری در طمع و مزه ندارد. از سیرهایی که بخشی از آن کپک زده و خراب است، استفاده نکنید. سیرها را در داخل شیشهها بچینید و سعی کنید فضای خالی در ظرف باقی نماند.
کمی نمک روی سیرها میریزیم، سپس سرکه سیب را به آن اضافه میکنیم. تا جایی که سرکه روی سیرها را بگیرد، سرکه میریزیم. در چند روز نخست، بهتر است در آن را نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه از جوش و خروش بیافتند و بعد به آن دوباره سرکه اضافه کنید و در آن را محکم ببندید.
زودترین زمانی که میتوانید سیر ترشی خود را مصرف کنید، حداقل ۶ ماه است. زودتر از آن، این ترشی قابل خوردن نیست. زمان رسیدن واقعی آن ۷ سال است که میتوان پس از ۳ یا ۴ سال نیز آن را خورد.