پخش زنده
امروز: -
عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان از احتمال انتشار روایت کامل از لحظه ورود کشتی حامل نیترات آمونیوم به آب های منطقه ای لبنان خبر داد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، نماینده نزدیک به مقاومت از احتمال انتشار نسخه کامل گزارشها درباره ورود کشتی حامل نیترات آمونیوم به بندر بیروت خبر داد.
به گزارش روزنامه الاخبار از بیروت، حسن عزالدین عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان اعلام کرد که یک روایت کامل و جامعی از لحظه ورود کشتی حامل «نیترات آمونیوم» به آبهای منطقهای لبنان و بندر بیروت وجود دارد که ممکن است در رسانهها منتشر شود.
حسن عزالدین روز یکشنبه در گفتگوی تلویزیونی گفت: روایت و نسخه کاملی درباره کشتی حامل نیترات آمونیوم که وارد بندر بیروت شد، وجود دارد و میتوان هر لحظه آن را در رسانهها منتشر کرد تا همه مردم از اتفاقاتی که رخ داد، مطلع شوند.
این نماینده عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان تاکید کرد گزارشهایی از دستگاههای امنیتی بین المللی و داخلی لبنان درباره حادثه انفجار بندر بیروت از لحظه ورود کشتی حامل نیترات آمونیوم به آبهای منطقهای و سرزمینی لبنان تا تخلیه محموله کشتی وجود دارد و در ادامه از نقش و وظیفه نیروهای اضطراری چند ملیتی (مستقردر لبنان) سئوال و اعلام کرد به ما بگویند که این کشتی چه طور وارد لبنان شد و چگونه از آن بازرسی کردند آنها (نیروهای چند ملیتی) به طور شبانه روز در دریا (آبهای سرزمینی لبنان) حضور دارند و اینکه کشتی در لحظه ورودش کجا متوقف شد (لنگر انداخت) و محموله آن کجا و برای چه کسی تخلیه شد و اینکه کشتی از کجا آمد و به کجا رفت و سئوالات بسیار زیاد دیگری در این مورد وجود دارد.
حسن عز الدین هر گونه تلاش برای جعل و یا سیاسی کردن عدالت (رسیدگی عادلانه به این پرونده) و یا انتقال اتهام از یک جناح به جناح دیگر را کاملا مردود دانست.
حسن عزالدین تاکید کرد که آمریکا همچنان اجرای تحقیقات درباره انفجار بیروت را یکی از ابزارهای میداند که میتوان آن را باز نگه داشت تا از آن بهره برداری و در انتخابات علیه مخالفانش استفاده کند.
نماینده پارلمان لبنان همچنین خاطر نشان کرد: آمریکا میکوشد تا از پرونده انفجار بیروت برای تغییر معادله فعلی اعضای نمایندگان پارلمان به نفع متحدانش و از کسانی که در لبنان تحت عناوین جامعه مدنی، انجمنها و ... حمایت میکند، تغییر دهد.
یک سال از انفجار چهارم آگوست میگذرد؛ بیروت برای برخاستن از زیر آوار و التیام زخم هایش بعد از انفجار بندر خود تلاش میکند. بوی خاکستر و خونهای ریخته شده فراموش نمیشود. در حالی که خانوادههای شهدا و زیان دیدگان منتظر تحقیق عادلانه در خصوص این مسئله هستند.