پخش زنده
امروز: -
تبلت و گوشیهای هوشمند اگرچه برای ارتباط با دنیا کاربردی هستند و کمک زیادی به ادامه تحصیل دانش آموزان میکنند، اما مضراتی دارند که باید از آنها آگاه باشیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، کارشناس ارشد علوم تربیتی گفت: تبلت و گوشی هوشمند چه بخواهیم و چه نخواهیم در دنیای امروزی ابزارهای خوبی برای ساکت کردن بچهها هستند، به ویژه برای والدینی که مشغلههای کاری فراوان دارند و فرصت سرگرم کردن و گذراندن وقت را با کودکانشان ندارند، این وسایل الکترونیکی به ظاهر بهترین گزینه هستند.
سمیه پورزلکیان از این وسایل الکترونیکی به عنوان یک ابزار عالی برای پاداش به کودکان یاد کرد و اظهار داشت: به طوری که والدین از آنها برای تربیت کودکان، ساکت نشستن در اتومبیل، سوار شدن در کالسکه یا حتی هنگام مهمانی استفاده میکنند، ضمن اینکه راهکاری آسان برای حواس پرتی یا مشغول نگه داشتن آنها محسوب میشوند.
وی با بیان اینکه صرف زمان زیاد بازی کودکان با گوشی و تبلت با ایجاد اختلال در ساختار و عملکرد مغز میشود، ادامه داد: همچنین میتواند باعث چاقی، بیخوابی، نوسانات خلقی و حتی مشکلاتی در مدرسه شوند.
پورزلکیان افزود: از آنجا که مغز کودکان در طول سالهای شکل گیری خود دچار تغییرات زیادی میشود، این مدت زمان اضافی برای بازی کودکان با گوشی و تبلت میتواند آسیب بیشتری به دنبال داشته باشد.
کارشناس ارشد علوم تربیتی بیان داشت: همچنین موفقیت تحصیلی، مهارتهای اجتماعی و حتی موفقیت شغلی همگی میتوانند تحت تأثیر عوارض مخرب وسایل الکترونیکی قرار بگیرند، به همین دلیل، مهم است که زمان استفاده کودکتان از گوشی یا تبلت را محدود و کنترل کنید.
بیشتر بخوانید: تاثیر گوشی هوشمند بر کاهش تمرکز
وی تصریح کرد: همچنین استفاده بیش از حد از گوشی و تبلت باعث بی رغبتی در به دست گرفتن مداد و خودکار به سبب ضعف عضلانی انگشتان دست میشود و مشکلاتی را در زمان تحصیل برای دانش آموزان به دنبال دارد.