پخش زنده
امروز: -
مربای گردو؛ یکی از جذاب ترین مرباهای ایران است. ما در این مقاله قصد داریم به طرز تهیه و فوتُ فن آن بپردازیم.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما، گردو، میوهای فوق العاده پرخاصیت است. به همین دلیل، پزشکان و کارشناسان سلامت همیشه توصیه اکید میکنند که از مصرف آن غافل نشویم. فرآوردههایی که از این میوه تهیه میشود آنقدر متنوع هستند که میتوانید آنها را مطابق هر نوع ذائقهای آماده کرده و نوش جان نمایید. از جمله این فرآوردههای پرطرفدار میتوان به مربای گردو، اشاره کرد.
مواد لازم برای تهیه مربای گردو:
چاقاله گردو: ۱کیلوگرم
آهک: ۵ قاشق غذاخوری
شکر: ۵۰۰ گرم
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
هل: به دلخواه
چوب دارچین: به دلخواه
میخک: به دلخواه
طرز تهیه مربای گردو:
۱. لایهای نازک از روی پوست گردوها را جدا کنید و آنها را با سوزن درشت از ۴ طرف سوراخ کنید.
۲. تهیه این مربا زمان زیادی میبرد. گردوها باید حدود ۱۱ روز در آب و حدود ۱۲ ساعت در آب آهک خیس بخورند.
۳. شکر را به همراه ۲ لیوان آب در قابلمهای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاد. گردوها رو اضافه کنید و بذارید برای ۱۵ دقیقه قل بزنه.
۴. ادویه دلخواهتان مثل هل، دارچین یا میخک را به همراه آبلیمو اضافه کنید و بگذارید تا کمی بپزد.
۵. مربا را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. آن را در ظرف شیشهای بریزید و در ظرف را محکم ببندید.