پخش زنده
امروز: -
خانوادهای درضیاء آباد با خشک کردن محصولات کشاورزی به ویژه کشمش در گرمخانه در آمد زایی کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین،خانواده آقای حبیبی با راه اندازی یک گرمخانه در شهرک حیدریه ضاءآباد در زمینه تولید کشمش فعالند.
تولید کشمش در بارگاههای سنتی ۲۰ روز زمان میبرد که این خانواده با راه اندازی این کارگاه زمان را کوتاهتر کرده اند.
در این کارگاه انگور در مدت دو روز به کشمش تبدیل میشود.
در این کارگاه علاوه بر کشمش سایر محصولات کشاورزی هم خشک میشود.
سالانه در استان ۴۰۰ هزار تن انگور تولید که ۸۰ درصد از ان تبدیل به کشمش میشود.