اسکان اضطراری زائران پیاده دهه آخر صفر در ۵۱ نقطه مشهد
سرپرست فرمانداری مشهد گفت: تاکنون زائران پیاده دهه آخر صفر در ۵۱ مرکز اقامتی اضطراری مانند اماکن ورزشی و مدارس مشهد اسکان یافتهاند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، سید حمید موسوی افزود: از این تعداد مرکز اقامتی ۱۰ مورد شامل ورزشگاه و دیگر
اماکن متعلق به شهرداری مشهد است و ۴۱ مرکز را نیز اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در بافت پیرامونی حرم رضوی در اختیار زائران پیاده قرار داده است.
وی ادامه داد: هم اکنون اسکان زائران امام رضا (ع) که از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی ریلی، جادهای و هوایی وارد مشهد شده اند و یا زائران پیاده در ۲ بخش مراکز اقامتی مجاز زیر نظر میراث فرهنگی و همچنین مراکز اسکان اضطراری انجام میشود.
سرپرست فرمانداری مشهد گفت: شیوه نامههای بهداشتی مطابق نظر ستاد ملی کرونا در هتلها و مهمانسراهای زیر نظر میراث فرهنگی به صورت کامل اجرا میشود و از طرفی در مراکز اسکان اضطراری ناظران بهداشتی به صورت مقیم حضور دارند تا بر رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی نظارت کنند.
موسوی سلامت و امنیت را ۲ مولفه اصلی در پذیرش و میزبانی از زائران امام رضا (ع) در مشهد عنوان کرد و افزود: توزیع ۳۰۰ هزار ماسک بهداشتی طی روزهای جاری بین زائران حرم مطهر رضوی و همچنین زائران پیاده در مشهد پیش بینی شده است.
وی اضافه کرد: ۱۵ موکب در مسیر جاده قدیم نیشابور به مشهد و هشت موکب یا ایستگاه صلواتی نیز در مسیر جاده چناران به مشهد در حال خدمت رسانی به زائران بارگاه منور حضرت رضا (ع) هستند.
بر اساس اعلام اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان مشهد جاده قدیم مشهد-نیشابور به تردد زائران پیاده اختصاص یافته و در طول روز تردد خودرو در این مسیر ممنوع است.
پیش از این سرهنگ حسین میشمست رییس پلیس راه خراسان رضوی گفته بود: امسال هیچ طرحی مبنی بر پیادهروی دهه آخر صفر در طول جادههای این استان نخواهیم داشت و طبق هماهنگی با ستاد اربعین و دهه آخر صفر در استان، امسال سفرهای زیارتی از طریق ناوگان حمل و نقل موتوری انجام خواهد شد.