پخش زنده
امروز: -
هرساله با آغاز برداشت انگور از تاکستانهای زر خیز ملایر پخت شیره یا دوشاب بصورت سنتی آغاز میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز همدان، رئیس اداره میراث فرهنگی- صنایع دستی وگردشگری ملایر با بیان اینکه پخت شیره انگور در روستای مانیزان از قدمتی بیشتر نسبت روستاهای دیگر برخوردار است گفت: آئین سنتی پخت شیره در این روستا در سال ۱۳۹۰ در فهرست میراث فرهنگی ثبت ملی شده است.
ابراهیم جلیلی افزود: هر سال در هفته میراث فرهنگی _ صنایع دستی و گردشگری به منظور جذب گردشگر در روستای مانیزان طی مراسمی خاص جشنواره پخت شیره انگور برگزار می شد که در دو سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا این مراسم برگزار نشده است.