پیتزای ناپل؛ غذای محبوب مردم ایتالیا
ایتالیاییها علاقه زیادی به پیتزا دارند و هر هفته حدود ۵۶ میلیون پیتزا در رستورانها و پیتزا فروشیها صرف میشود، در حالی که جمعیت ایتالیا کمتر از ۶۰ میلیون نفر است.
به گزارش حمید معصومی نژاد خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از رم ؛ پیتزا پس از پاستا محبوبترین غذای مردم ایتالیا است.
ایتالیاییها علاقه زیادی به پیتزا دارند و هر هفته نزدیک به ۵۶ میلیون پیتزا در رستورانها و پیتزا فروشیها صرف میشود و این در حالی است که جمعیت ایتالیا کمتر از ۶۰ میلیون نفر است. در ایتالیا پیتزای ساندویچی، ساده ترین، سالمترین و ارزان قیمتترین پیتزا است که اهالی شهر ناپل در جنوب این کشور مبدع آن هستند که البته امروز در سایر شهرها از جمله رم نیز به فروش میرسد.
آشپز یک پیتزا فروشی در شهر رم به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در ایتالیا گفت: این نوع پیتزا که کوچکتر از پیتزای معمولی مارگریتا است، قرنها پیش در کوچه و پس کوچههای فقیر نشین شهر ناپل برای نخستین بار پخته شد. اجزای تشکیل دهنده این پیتزا که به رنگ پرچم ایتالیاست، خمیر نازک نان، سس تازه گوجه فرنگی، کمی روغن زیتون و پنیز تازه موتسارلا با کمی سبزی معطر است.
صاحب یک رستوران نیز در رم اظهارداشت: هر روز مشتریان زیادی داریم که برای صرف پیتزا به اینجا میآیند، اما آنهایی که عجله دارند و وقت نشستن در رستوران را ندارند، پیتزا ساندویچی سفارش میدهند و با خودشان میبرند.
ایتالیاییها به حدی به پیتزا علاقه دارند که حاضرند آن را حتی در حال حرکت هم میل کنند.