• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۳۷۵۲۶
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
همزمان با روز جهانی سالمند

برگزاری دومین رویداد صبانو در حوزه سلامت دیجیتال

مرحله نهایی دومین رویداد صبانو ۲ همزمان با روز جهانی سالمند و شعار بهره مندی عادلانه همه سنین از فناوری دیجیتال در حوزه "سلامت دیجیتال" برگزار شد.

برگزاری دومین رویداد صبانو در حوزه سلامت دیجیتالبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مرکز نوآوری صبا؛ در این دوره بیشترین تعداد تیم‌های شرکت کننده به ترتیب از استان‌های تهران، اصفهان، فارس، خراسان رضوی و ترکیب جنسی ۷۸ درصد از شرکت کنندگان مرد و ۲۲ درصد زن با میانگین تحصیلاتی کارشناسی بود.
براساس محور‌ها و فراخوان این دوره از رویداد که با رویکرد “سلامت دیجیتال” به اجر درآمد، حوزه فعالیت تیم‌های شرکت کننده، حوزه‌های مراقبت شخصی سازی شده، پیشگیری از بیماری‌ها، تشخیص زودهنگام بیماری‌ها و نظارت بر تغذیه و فعالیت بدنی و.. را در بر گرفته بود.
تیم‌های بادی آنلایزر، پابان، داناطب، شکربان، دکتر لینک، Heal wear، آسانیسم و هوش سبز (سامانه کنترل اکسیژن هوشمند و سامانه کمک پرستار هوشمند) در مرحله نهایی رویداد صبانو ۲ طرح و ایده خود را به داوران ارائه دادند.
آقای حسن تاجیک، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا (سهامدار مرکز نوآوری صبا) در حاشیه رویداد صبانو ۲ اظهار داشت: مرکز نوآوری صبا به عنوان یک مرکز با رسالت اجتماعی پرورش ایده‌های نوین در حوزه زیست سالمندان و بازنشستگان می‌تواند زمینه ساز توسعه خدمات رفاهی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری شود. امروزه ارائه خدمات به سالمندان و بازنشستگان به واسطه نوع نیاز‌ها و شزایظ ویژه زندگیشان نیازمند تسهیلگری و شخصی سازی بیشتر است و این مهم در گرو پیشرفت زیر ساخت‌های نوآوری و فناوری است، چراکه این قشر امکان مراجعه به مراکز متعدد برای استفاده از خدمات را نداشته و نیازمند مراقبت‌های گسترده هستند.
وی افزود: مرکز نوآوری صبا در یک سال اخیر با شناسایی و جذب ایده‌های نوین در حوزه زیست اجتماعی و رفاهی سالمندان و بازنشستگان و تسهیلگری در توسعه ایده‌های مناسب در این حوزه، یاری رسان صندوق بازنشستگی کشور برای رسیدن به رسالت اجتماعی خود بوده که این روند قطعا با تجربه و زمان بیشتر، کیفیت بیشتری خواهد داشت. باتوجه به روند پیشرفت فناوری و توسعه نوآوری در کشور شاهد اتفاقات خوبی در خدمت رسانی به بازنشستگان کشوری خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری آتیه صبا در خصوص تسهیل خدمات به بازنشستگان و سالمندان گفت: مطالبات و نیاز‌های ذینفعان صندوق بازنشستگی کشوری بسیار متنوع است و پوشش حداکثری این نیاز‌ها در گرو بهبود زیر ساخت‌های حوزه فناوری و راهکار‌های منطقی و متناسب با نیاز است که بخش‌های متعددی را در بر می‌گیرد که باید با حمایت مشترک صندوق بازنشستگی کشوری، گروه سرمایه گذاری آتیه صبا و مرکز نوآوری صبا در دو قالب پروژه‌های حمایتی از استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان مرتفع شود.
آقای تاجیک با اشاره به پیشرفت حوزه سلامت دیجیتال در کشور گفت: با توسعه سلامت دیجیتال و امکان دسترسی سریع‌تر و با گستره بیشتری از مخاطبان و همچنین امکان مونتورینگ فرآیند‌ها به ویژه در سنین سالمندی که از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است، برقراری ارتباط بین حوزه‌های استارت آپ‌های این حوزه و مرکز نوآوری، ارزش افزوده‌ای برای فعالیت‌های اجتماعی صندوق بازنشستگی کشور و هم افزایی برای حل مسائل ذینفعان خواهد بود.
وی با بیان اینکه کیفیت تیم‌ها و برگزاری دومین رویداد صبانو به مراتب از رویداد اول سطح بالاتری دارد، خاطرنشان کرد: جذابیت بیشتر برای تجاری سازی ایده‌های رویداد صبانو دوم، سرمایه گذاران را ترغیب به سرمایه گذاری تیم خواهد کرد و در این مسیر استفاده از امکانات مراکز علمی و پزشکی نیز امکان پذیرخواهد بود.
سلامت دیجیتال به عنوان یک اهرم جدید در حوزه ارتقا سلامت محسوب می‌شود
آقای عادل دهدشتی، مدیر عامل مرکز نوآوری صبا در حاشیه رویداد صبانو ۲ اظهار داشت: در دومین رویداد صبانو ۲ حدود ۳۰ طرح و ایده به دبیرخانه رویداد ارسال شده بود که طی دو مرحله ارزیابی، ۹ تیم به مرحله نهایی داوری راه پیدا کردند که در مرحله نهایی دومین رویداد صبانو شاهد ارائه این ۹ تیم بودیم که با جمع بندی نتایج ارزیابی‌ها، نحوه تعامل و حمایت از این ۹ تیم اعلام خواهد شد.
وی ادامه داد: قطعا در آینده و حتی در شرایط فعلی با توجه به شیوع بیماری کرونا، سلامت دیجیتال به عنوان یک اهرم و ابزار روزآمد در حوزه سلامت محسوب خواهد شد. استفاده از این ابزار دسترسی افراد را سریع‌تر و دسترسی بیشتری نسبت به ابزار‌های و خدمات حوزه درمان، مراقبت و سلامت، ایجاد خواهد کرد و مطمئنا کار کردن و شخصی سازی برای افراد، گروه‌ها و اقشار مختلف در این حوزه باعث منطقی‌تر شدن و پر رونق شدن این بازار حتی از نظر نظر اقتصادی وخدمات اجتماعی برای جامعه می‌گردد.

وی افزود: خوشبختانه بررسی‌های ما نشان میدهد که لایه اول جامعه هدف ما که مستمری بگیران صندوق بازنشستگان کشوری است، با توجه به سابقه فعالیت سازمانی آن‌ها و همچنین دسترسی‌های قبلی، شرایط دسترسی مناسبی به اینترنت و گوشی‌های هوشمند و سایر وسایل دیجیتال را داراست. اگرچه این شرایط، جای توسعه و بهبود دارد.
مدیرعامل مرکز نوآوری صبا گفت: نکته قابل توجه این است که با توجه به شعار مرکز نوآوری صبا "برای ایران ۱۴۲۵" ما تمام تلاش خود را در رابطه با مسائل و چالش‌های روز خواهیم کرد تا راه حل‌هایی را از طریق روش‌های نوآورانه، ارائه دهیم و در آینده‌ای نزدیک رویداد صبا نو (۳) را خواهیم داشت.
گفتنی است این رویداد با حمایت و مشارکت صندوق بازنشستگی کشوری، گروه سرمایه گذاری آتیه صبا، معاونت علمی ریاست جمهوری و مرکز شتابدهی نوآوری برگزار خواهد شد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پدیده مه گرفتگی و کاهش دید در چهارمحال و بختیاری
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
حواشی فرهنگی، تنش اجتماعی را افزایش می‌ دهد
روزبه چشمی: با تمام توان برای نام استقلال بازی می‌کنیم
توقیف ۶ دستگاه موتورسیکلت و ۱۷ دستگاه خودرو متخلف در تالش
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین
متن کامل لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
برنامه‌ریزی برای افزایش سهم بانوان کارآفرین کیش از تسهیلات ملی
تخصیص بیش از ۴۲۰۰ میلیارد تومان برای حوزه آب و حمل‌ونقل استان زنجان
اختتامیه جشنواره استانی داستان کوتاه در بهارستان
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
شهید قندی به یزد بازگشت
پایش قیمت‌ها با نظارت بر بازار در زاهدان
مشهد باید الگوی جدی در حوزه حمل‌ و نقل و ترافیک کشور باشد
کشف ۲۰۰ خط تلفن همراه از باند خانوادگی فیشینگ در اصفهان
قهرمانی تیم آموزش و پرورش سنندج در مسابقات فوتسال جام وحدت
هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی از چهارشنبه در خوزستان
افتتاح مرکز تحقیقات زیست‌محیطی در اردکان
بازدید دادستان تهران از دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم مواد مخدر
خبر های کوتاه استان گلستان ،سه شنبه دوم دی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)