نقش تغذیه در بیماری ها با تأکید بر نقش روغن ها در سلامتی
به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی عروقی، ظرفیت سازی کارکنان بخش بهداشت و اطلاع رسانی مناسب به افراد جامعه و مبارزه همه جانبه با عوامل خطرساز بیماریهای قلبی ازبرنامههای آموزشی دفتر بهبود تغذیه جامعه است.
ه گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ با توجه به افزایش آمار مرگ و میر بیماران قلبی و عروقی در جهان و ایران، اهمیت اطلاع رسانی در خصوص راههای پیشگیری از بروز عوارض قلبی بیش از پیش نمایان است.
تعداد و درصد قابل توجهی از مرگ و میرهای ناشی از بیماریهای قلبی عروقی در ایران و جهان، به فاکتورهای چربی مانند سطح پایین PUFA و امگا ۳، سطح بالای اسید چرب ترانس و LDL منتسب است.
حذف اسیدهای چرب ترانس در محصولات غذایی در کشورهای کم درآمد و با درآمد متوسط به عنوان بهترین مداخله معرفی شده است.
آموزشهای ادواری کارکنان بهداشتی درمانی کشور در خصوص موضوعات مهم تغذیهای برای ارائه و آموزش به مراجعین ضروری است.