پخش زنده
امروز: -
دولت انگلیس دیروز چهارشنبه اعلام کرد که قصد دارد ارتش را چند روز مامور کند تا برای مهار کمبود منابع سوخت کمک کند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه خبری یورونیوز، پس از بالا گرفتن بحران سوخت در انگلیس دولت این کشور قصد دارد به منظور سر و سامان دادن به وضعیت توزیع سوخت از سربازان ارتش استفاده کند.
دولت انگلیس دیروز چهارشنبه اعلام کرد که قصد دارد ارتش را چند روز مامور کند تا برای مهار کمبود منابع سوخت کمک کند.
بحران سوخت در انگلیس، از یک هفته پیش منجر به شتاب و عجله مردم برای خرید سوخت شده است که این مساله، به نزاع و درگیری میان شهروندان انگیسی منجر شد. ناظران، این بحران را ناشی از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، همه گیری کرونا و نبود تدابیر و اقدامات پیشگیرانه برای جبران خسارت هزاران راننده خارجی میدانند که کشور را ترک کرده اند.
در همین حال وزیر تجارت انگلیس در گفتگو با شبکه تلویزیونی "اسکای نیوز" گفت: سربازان میتوانند حمل و نقل بنزین به ایستگاههای توزیع را "ظرف دو روز" تحویل بگیرند تا بحران صف در مقابل ایستگاهها را حل کنند.
این وزیر انگلیسی در صفحه شخصی خود در توئیتر نیز نوشت: ناوگان تانکرهای حمل سوخت دولت ظهر امروز در جادهها برای بهبود تحویل بنزین به ایستگاههای سراسر انگلیس در راه خواهند بود. وی گفت: این کامیونها را افراد غیرنظامی خواهند راند.
به گفته یک منبع خبرگزاری آسوشیتد پرس، در مجموع ۱۵۰ راننده نظامی به حالت آماده باش درآمده اند و ۱۵۰ نفر دیگر نیز "در روزهای آینده" به کار گرفته خواهند شد.
گزارش شده است که مقامات وزارتخانههای تجارت و دفاع در حال هماهنگی با مرجع نظارت بر بخش سوخت برای تعیین بهترین روش برای ارسال منابع سوخت هستند.
روز سه شنبه گذشته، بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس، سعی کرد به مردم اطمینان دهد سوخت کافی وجود دارد و شرایط به وضعیت عادی خود باز میگردد.
گفتنی است کمبود شمار رانندگان تانکرهای سوخت در هفته گذشته باعث ترس از اتمام سوخت در پمپ بنزینها شد که همین امر به عجله و شتاب مردم برای خرید بنزین و برخی موارد نیز برای ذخیره حجمهای زیادی از بنزین منجر شد.
نگرانی مصرف کنندگان منجر به تهدید و درگیری میان آنها شد، در حالی که کارکنان مراقبتهای بهداشتی و کارکنان بخش دولتی خواستار ترجیح آنها بر دیگران شدند تا بتوانند به محل کار خود بروند.
دولت برای پایان دادن به سیستم حمل و نقل آزاد در اروپا در جریان برگزیت، متعهد شده بود بر آنچه که مهاجرت غیرقابل کنترل میدانست، تسلط یابد.
اما هفته گذشته برای رفع مشکلات استخدام و جذب بیشتر رانندگان کامیون خارجی، شرایط ویزا را کاهش داد.
در برخی از فروشگاهها، قفسههای کالاهای مورد نیاز مردم برای هفتهها خالی ماند، زیرا نگرانیها در خصوص تأثیر این امر در دوره کریسمس در حال افزایش است.
گوردون پالمر، مدیر اجرایی صنف پمپ بنزینها، گفت: تنها ۲۷ درصد از اعضای این صنف هنوز با کمبود بنزین و فرآوردههای دیگر مواجه هستند، در حالی که این میزان در روز سه شنبه ۳۷ درصد بود. این صنف ۶۵ درصد از تعداد کل ۸ هزار و ۳۸۰ پمپ بنزین در انگلیس را تشکیل میدهند.
پالمر پس از گزارشهایی مبنی بر ورود سوخت اضافی به ایستگاههای توزیع، گفت: "ما انتظار داریم در ۲۴ ساعت آینده گشایش حاصل شود، اما علیرغم اطمینان مجدد، این ترس وجود دارد که بازگشت به حالت عادی هفتهها طول بکشد.
استیو مک نامارا، دبیر کل انجمن رانندگان تاکسی، گفت: ۳۰ درصد از رانندگان تاکسی مشکی لندن روز سه شنبه قادر به دریافت بنزین نبودند.
محدودیتهای حمل و نقل در داخل اتحادیه اروپا پس از برگزیت منجر به کمبود کارکنان در کافهها، رستورانها و سوپر مارکتها شده است.
کیت نیکولز، مدیر اجرایی انجمن تجاری هتلداری انگلیس نیز گفت: کارگران هنوز "به دلیل محدودیتهای سفر" در ارتباط با بیماری کرونا در خارج از کشور گیر افتاده اند.
وی به شبکه تلویزیونی اسکای نیوز گفت: دولت باید "قوانین مهاجرت را تسهیل کند تا خط مشی مربوط به استخدام کوتاه شود".
مدیریت فروشگاههای زنجیرهای "نکست" در خصوص "کمبود کارگران فصلی" مشابه کمبود رانندگان کامیون و تانکر هشدار داد و گفت: امیدواریم دولت برای مقابله با کمبود شدید کارگران رستورانها، هتلها، خانههای سالمندان و بسیاری از بخشهای دیگر تصمیم و رویکرد قاطعانه تری اتخاذ کند.
دولت جانسون با مشکلات فزایندهای روبروست، از جمله مشاجره با فرانسه بر سر حقوق ماهیگیری که عاملی برای مشکل آفرینی در مذاکرات تجاری با بروکسل بوده است.