پخش زنده
امروز: -
مردمی بودن، جایگاه علامه حسن زاده را در بین مردم متمایز کرده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، یکی از شاگردان علامه حسنزاده آملی، مردم دوستی و مردمی بودن علامه حسن زاده آملی را از خصوصیات بارز آن مرحوم والامقام و متمایز شدن جایگاه او در زمان حیات و پس از حیات ایشان دانست.
حجتالاسلام سیدیداله یزدان پناه امروز در آیین بزرگداشت رحلت علامه حسن زاده آملی که از سوی شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل در مسجدامام رضا(ع) این شهر برگزار شد گفت: با بهره گیری از علم و عمل علامه حسن زاده، در راستای خدمت به مردم باید از استراحت کم کرد و از دل و جان به مردم خدمت کرد.
وی افزود: برپایی این مجالس ترحیم و بزرگداشت علامه حسن زاده جدای از قدرشناسی و شناخت بیشتر از جایگاه و مقام و منزلت آن عالم وارسته؛ بهره گیری از ظرفیتهای وجودی حضرت علامه هم در مقام علم و معرفت، توحید و ولایت مداری حضرت علامه هست که به عنوان بزرگترین سرمایههای وجودی آن عالم جلیل القدر باید به عنوان سرمشق و الگو مورد توجه به عنایت همه در هر رده و مسئولیتی قرار بگیرد.
شاگرد علامه حسنزاده آملی ادامه داد: علامه حسن زاده به واقع دلبسته به توحید و ولایت بود و این موقعیت ممتاز او را به جایی رساند که تمام وجودش را توحید ولایی کرد و او را این گونه نزد همه مردم خاص و برجسته کرد.
حجت الاسلام یزدان پناه خاطر نشان کرد: علامه حسن زاده معتقد بود که خدمت به خلق نوعی عبادت است و عمل صالح را با هیچ کاری آمیخته نمیکرد، نه منفعت طلبی، نه جاه طلبی به خاطر خدا حتی دست کودک را میبوسید، و تاکید جدی داشت که باید کاری کنیم حجت بر مردم تمام شود، مردم را هدایت کنیم، این دلسوزی باعث میشد با مردم ساعتها نشست و برخاست داشت در خدمت خلق بود و همه را خدایی و مردم را شیفته و دوستدار خود کرد.
این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید اینکه علامه تشنه علم بود، و این را خود باور داشت و هم عمل میکرد افزود: حضرت علامه به دنبال علم میرفت تا هر کجا طاقت فرسا باشد، بعضی از زحماتی که کشید از طلب شوق و تشنگی و برداشت درست از عمل داشت و در مخ علم و مخ عمل میرفت.
حجت الاسلام یزدان پناه یادآورشد: به سمت حقیقت، علم و عرفان میرفت، در تحصیل علم آنقدر شب زنده داری میکرد که به بالاترین درجات علمی، فقهی و عرفانی رسید که او را علامه دهر کرده بود.