لیمو عمانی خانگی چگونه تهیه میشود؟
روش تهیه لیمو عمانی خانگی، این طعمدهنده سنتی را بدانید.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، درست است که دیگر در هر فصلی از سال میتوانید از فروشگاههای مختلف مواد غذایی، میوه، ادویه و هرگونه مواد خوراکی را بهراحتی تهیه کنید، اما هنوز هم کسانی هستند که ترجیح میدهند در فصل و زمان هر میوه و خوراکی، آن را تهیه کنند و در خانه نگهداری کنند.
لیمو عمانی از دسته خوراکیهایی است که میتوانید با صبر و حوصله و کمی دقت در خانه آماده کنید و برای مصرف سالانه کنار بگذارید. لیمو عمانی، کاربردهای بسیاری در پخت غذا تا دمنوشهای مختلف دارد. ادامه مطلب را بخوانید تا بدانید چگونه لیمو عمانی خانگی درست کنید.
مواد لازم در تهیه لیمو عمانی خانگی
لیمو ترش شیرازی: یک کیلو
سرکه: یک فنجان
نمک: به میزان لازم
روش تهیه لیمو عمانی خانگی
۱. ابتدا لیمو ترشهای شیرازی را خوب بشویید و سپس بر روی آنها کمی نمک بپاشید و اجازه دهید یک روز بماند و سپس بعد از یک روز، لیموها را با آب سرد، خوب بشویید.
۲. درون یک قابلمه، آب و یک فنجان سرکه بریزید و اجازه دهید به جوش آید.
۳. لیموترشها را درون آب و سرکه جوشیده بریزید و بگذارید ۱۰ ثانیه بجوشند، سپس با آب سرد، خوب آبکشی کنید.
۴. دوباره پس از آبکشی لیمو ترشها، آنها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید تا به مدت ۱ دقیقه بجوشند. سپس درون آبکش بریزید، اما آبکشی نکنید.
۵. اجازه دهید لیمو ترشها خنک شوند، سپس آنها را با خلال دندان، سوراخ ریزی کنید و روی یک پارچه نخی تیره بریزید و زیر نور آفتاب قرار دهید. پارچه نخی تیره، جذب نور را بیشتر میکند.
۶. پس از گذشت ۱۰ روز، لیموهای کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید در سایه بمانند تا بهطور کامل، خشک شوند.