به گزارش مجتبی قاسم زاده خبرنگارسرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن ؛ قیمت سوخت به بالاترین میزان در هشت سال اخیر رسیده و به تبع ان قیمت حمل و نقل نیز به طور کم سابقهای افزایش یافته است پمپ بنزینها هم همچنان یا تعطیل است یا در کنارشان صفهای طولانی خودروهای منتظر دریافت سوخت تشکیل شده است.
یک راننده خودروی ایستاده در صف انتظار سوختگیری در این باره گفت: برگزیت یا جدایی از اتحادیه اروپا یکی از علل مهم بروز این بحران است.
این شهروند انگلیسی با بیان اینکه دو روز وقت صرف کرده تا بتواند برای خودرواش سوخت تهیه کند افزود: دولت به مردم دروغ میگوید و در حل این بحران جدی نیست.
کاهش محسوس تردد خودروها در خیابانها و بزرگراه های انگلیس، ان روی صفحه بحران سوخت در این کشور را نشان میدهد.
البته شمار زیادی از رانندگان خودروها را میتوان در صفهای طولانی انتظار رسیدن سوخت برای سوختگیری یافت.
یک راننده ایستاده در صف انتظار سوختگیری میگوید به شش پمپ بنزین سر زده، اما بدون نتیجه بود.
وی در حالی که به امپر بنزین خودرویش که از خالی بودن باک ان حکایت دارد اشاره میکند، با ابراز نگرانی از تداوم این بحران میافزود: روز قبل هم به سه جایگاه سوخت و طول شب هم به سه جایگاه دیگر مراجعه کرده، اما هنوز موفق به خرید سوخت نشده است در حالی که بخشی از سوخت خورویش را برای یافتن سوخت مصرف کرده است.
دولت کمبود رانندگان حمل تانکرهای سوخت را علت بروز این بحران اعلام کرده، اما شماری از کارشناسان و متقدان بی برنامگی و سوء مدیریت دولت را عامل بروز این بحران میدانند.
استارمر رهبر حزب کارگر انگلیس در واکنش به بحران سوخت و کمبود برخی دیگر از کالاها در این کشور گفت: در این بحران یک بی برنامگی کامل وجود داشته است.
وی افزود: ما از اتحادیه اروپا خارج شدیم و یکی از پیامدها کمبود راننده خودروهای سنگین بود و دولت نمیتواند بگوید این کمبود قابل پیش بینی نبود.
تلاشهای دولت انگلیس برای تامین سوخت در جایگاههای سوخت خودرو نیز نتوانسته پاسخگوی نیازها باشد و از صفهای طولانی و بسته بودن جایگاههای سوخت بکاهد.
با اینکه فروش سوخت محدود و به نوعی سهمیه بندی شده و دارندگان هر خودرو نمیتوانند هر بار بیش از ۳۵ پوند سوخت گیری کنند صفهای طولانی برابر معدود جایگاههای دارای سوخت ایجاد شده است. نشانهای که از تعمیق و تداوم بحران سوخت در انگلیس حکایت دارد.