مدیر کل جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت:
کاهش ۶۵ درصدی مرگ سالمندان بر اثر کرونا با واکسیناسیون
مدیر کل جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت : مرگ و میر بر اثر کرونا در مراکز نگهداری سالمندان با انجام واکسیناسیون، ۶۵ درصد کاهش یافته است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، دکتر حامد برکاتی در نشست خبری به مناسبت هفته سالمند (۶ تا ۱۲ مهر) که بصورت مجازی برگزار شد، افزود: همچنین میزان ابتلای به کرونا در مراکز نگهداری سالمندان ۷۵ درصد کاهش یافته و حدود ۹۵ درصد سالمندان این مراکز واکسن دز اول و دوم کرونا را تزریق کرده و پنج درصد دیگر دز اول را زده اند.
وی اظهار داشت: بحث واکسیناسیون سالمندان بسیار مهم و ضروری بود که با هماهنگی و اقدامات انجام شده با سازمان بهزیستی، مراکز نگهداری سالمندان در اولویت قرار گرفتند و بعد از آنها کادر بهداشت و درمان این مراکز نیز واکسن کرونا را تزریق کردند.
آقای برکاتی تصریح کرد: درحال حاضر مرگ و میر سالمندان بالای ۶۰ سال در بیمارستانها با بررسیها انجام شده در مرداد ماه و پس از واکسیناسیون ۳۰ درصد کاهش یافته و این روند نزولی دارد.
وضعیت دسترسی سالمندان ایرانی به رایانه و اینترنت
مدیر کل سلامت جمعیت، خانواده و مدارس، گفت: سالمندان گروه برخوردار جامعه ۱۰ برابر دهک اول، به رایانه و اینترنت دسترسی دارند.
آقای برکاتی با اشاره به آسیبهای دوران کرونا، اظهار داشت: در دوران کرونا سالمندان بیش از دیگر گروههای سنی نیازمند مراقبت هستند.
وی با تاکید بر ضرورت ارتقای سطح زندگی و سلامت سالمندان تصریح کرد: بررسیهای آماری نشان میدهد که دسترسی به اطلاعات میتواند به بهبود کیفیت زندگی سالمندان کمک کند.
مدیر کل سلامت جمعیت، خانواده و مدارس با اشاره به اینکه ۷.۳۴ درصد زنان سالمندان شهری و ۱.۶ زنان سالمند روستایی در ۱۲ ماهه گذشته از رایانه و اینترنت استفاده کردند افزود: این وضعیت در مردان بالای ۶۰ سال ۱۳.۵۷ درصد برای سالمندان شهری و ۲.۶۴ درصد برای مردان سالمند روستایی بوده است.
به گفته برکاتی، این آمار نشان میدهد گروه برخوردار جامعه خیلی بیشتر به رایانه و اینترنت دسترسی دارد به طوری که سهم گروه برخوردار ۲۵ درصد و دهک اول ۲.۸ درصد بوده است. یعنی قشر مرفه ۱۰ برابر طبقه پایین، به رایانه و اینترنت دسترسی دارد.
مدیر کل سلامت جمعیت، خانواده و مدارس گفت: نتایج آماری یک پژوهش در سال ۹۶ نشان میدهد که ۸۰ درصد سالمندان شهری از تلویزیون استفاده میکنند درحالیکه در بحث رسانههای نوشتاری در بین جمعیت سالمند کشور خیلی فقیر هستیم.