ظرفیتی عظیم برای اشتغالزایی در بندر کنارک
صيد و صيادي يکي از مزيت هاي مهم در شهرستان کنارک است .
سه بندر و پنج اسکله صيادي در اين شهرستان وجود دارد که 15 درصد از ميزان صيد آبزيان کل کشور را به خود اختصاص داده است.
یوسفی بیان داشت: شغل اکثر مردم در این شهرستان صید و صیادی و کارهای شیلاتی است.
وی افزود:در حوزه جنوب و جنوب شرق اولین واحدهای تولید لنج در کنارک فعال هستند.
فرماندار کنارک ادامه داد: هشت واحد از بزرگترین و قدیمی ترین واحدهای لنج سازی و تعمیر لنج در کنارک فعالیت دارند.
یوسفی با اشاره به وجود تخصصی ترین شهرک صنعتی در این شهرستان گفت: این شهرک با نگاه صنایع شیلاتی در مساحت 250 هکتار احداث شده که بیش از هفتاد درصد صنایع موجود در آن مربوط به صنایع شیلاتی است.
فرماندار کنارک تاکید کرد: از مجموع 130 کارخانه تولید کنسرو ماهی کشور 15 واحد یا ده درصد کل کارخانجات تولید کنسرو ماهی کشور در کنارک فعالیت دارند.
همچنین رییس اداره شیلات کنارک گفت: اسکله صیادی کنارک مهمترین مرکز تخلیه صید تن ماهیان در استان و کشور است.
امیری با اشاره با اینکه ۱۵ درصد از میزان صید کل کشور در سال گذشته مربوط به صیادان این شهرستان است ادامه داد: در سال ۱۳۹۹ در کل کشور حدود ۷۱۵ هزار تن میزان صید بوده که از این رقم ۲۵۵ هزار تن سهم صیادان استان سیستان و بلوچستان و حدود ۱۰۸ هزارتن سهم صیادان کنارک بوده است.
رییس شیلات کنارک بیان داشت: در استان سیستان و بلوچستان حدود دو هزار و ۳۸۷ فروند شناور صیادی وجود دارد که از این تعداد ۹۴۸ فروند در کنارک فعال هستند.
امیری گفت: همه ساله فصل صید از نیمه مرداد ماه برای شناورهای ساحلی و از اول شهریور ماه برای شناورهای آب های دور آغاز می شود که بیش از هشت هزار نفر به این کار اشتغال دارند.
امیری با تاکید بر اینکه بیشترین حجم صید از آب های دور و اقیانوس هند است گفت: کشور ما در زمینه صید تن ماهیان در اقیانوس هند رتبه دوم و در غرب اقیانوس هند رتبه اول را داراست که باز هم بیشترین میزان صید مربوط به صیادان کنارکی است.