پخش زنده
امروز: -
بازپرسان ایمنی خودرو در آمریکا تحقیقات تازهای را درباره ۳۰ میلیون خودرو درباره نقص احتمالی ایربگهای تاکاتا را مورد بررسی قرار میدهد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رویترز ، بازپرسان ایمنی خودرو در آمریکا تحقیقات تازهای را درباره ۳۰ میلیون خودروی ساخت دهها خودروساز در این کشور آغاز کرده اند که نقص احتمالی باد کننده ایربگهای تاکاتا را مورد بررسی قرار میدهد.
نهاد آمریکایی موسوم به اداره ملی ایمنی ترافیک جادهای روز جمعه یک تحلیل مهندسی درباره حدود ۳۰ میلیون خودروی آمریکایی با مدل ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۹ آغاز کرده است.
خودروسازان از این تحقیقات آگاه شده اند، اما موضوع هنوز علنی نشده است.
این تحقیقات شامل خودروهای مونتاژ شده در شرکتهای هوندا موتور، فورد موتور، تویوتا موتور، جنرال موتورز، نیسان موتور، سوبارو، تسلا، فراری، نیسان موتور، مزدا، دایملر، بی ام دابلیو کرایسلر (که اکنون بخشی از استلانتیس ان وی است)، پورشه کارز، جگوار لندرور (در مالکیت تاتا موتورز) و چند شرکت دیگر میباشد.
این خودروسازان روز یکشنبه از پاسخ به درخواست رویترز برای اظهار نظر در این باره پیش از علنی شدن گزارش این نهاد در روز دوشنبه امتناع کردند.
این نهاد آمریکایی نیز از اظهار نظر در این باره امتناع کرد.
این ۳۰ میلیون خودرو هم شامل خودروهایی است که هنگام تولید دارای بادکننده نصبی بوده و هم برخی بادکنندهها که در فراخوانهای قبلی مورد استفاده قرار گرفته است.
در دهه گذشته برای بیش از ۶۷ میلیون بادکننده تاکاتا در آمریکا و بیش از ۱۰۰ میلیون در جهان فراخوان داده اند.
این فراخوان بزرگترین فراخوان خودرویی در تاریخ است و علت آن این است که این بادکنندهها ممکن است در موارد نادر تکههای فلز را به صورت مرگباری پرتاب کنند.
تاکنون دست کم ۲۸ نفر از جمله ۱۹ نفر در آمریکا بر اثر عملکرد نادرست این دستگاه کشته و ۴۰۰ نفر دیگر زخمی شده اند.
این ۳۰ میلیون خودرو که بخشی از تحقیقات جدید هستند دارای بادکنندههایی حاوی یک ماده خشک کننده هستند، اما هنوز هیچ گزارشی از پارگی خودرو در جاده با چنین مادهای در ایربگها گزارش نشده است.
اداره ملی ایمنی ترافیک جادهای گفت علت انفجار متورم کنندهها که موجب فراخوان ۶۷ میلیون متورم کننده شد خرابی پیشران خودرو بعد از قرار گرفتن طولانی در معرض نوسانات دمای زیاد و رطوبت میباشد.
این نهاد همه بادکنندههای فاقد ماده خشک کننده را ملزم به فراخوان کرده است.
در آمریکا ۱۶ فوتی در خودروهای هوندا، ۲ فوتی در فورد و یک فوتی در بی ام دابلیو رخ داده و ۹ فوتی دیگر خودروهای هندا در مالزی، برزیل و مکزیک روی داده است.