پخش زنده
امروز: -
مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: از ابتدای امسال تا کنون سه هزار تُن قارچ خوراکی در استان تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمانشاه، مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به وجود ۸۵واحد فعال تولید قارچ در استان گفت: در صورت افزایش سطح زیر کشت پیش بینی می شود این میزان تولید تا پایان سال به سه هزار و ۵۰۰تُن افزایش یابد.
منصور احمدی با بیان اینکه تخصیص اعتبار و پرداخت تسهیلان ارزان قیمت به افراد متقاضی در افزایش تولید قارچ موثر خواهد بود گفت: بیش از ۳۰۰نفر در استان به تولید قارچ مشغول هستند.
وی افزود: به متقاضیان پرورش قارچ خوراکی در استان تسهیلات فنی اعتباری با سود ۷تا۱۸ درصد بر اساس طرح تصویب شده از سوی سازمان نظام مهندسی و مشاور ارائه می شود.