بررسی مشکلات بخش کشاورزی استان مرکزی با حضور نماینده مجلس
نماینده مردم اراک،خنداب و کمیجان در مجلس: تهیه مایحتاج خوراکی مردم برعهده بخش کشاورزی است و مجلس و دولت و سایر ارکان نظام باید به این بخش توجه ویژه ای داشته باشند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ استان مرکزی؛ آصفری نماینده مردم اراک،خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در نشست با بخش کشاورزی اظهار کرد: تهیه مایحتاج خوراکی مردم برعهده بخش کشاورزی است که مسئولیت سنگین و بزرگی است لذا توجه به جهادکشاورزی یک موضوع اساسی و مهم است که مجلس و دولت و سایر ارکان نظام باید به آن توجه داشته باشند.
آصفری با اشاره به قیمت تمام شده محصولات کشاورزی افزود: هرچه جهاد بتواند دست دلالان و واسطه ها را کوتاه کرده و تولیدات کشاورزان مستقیم به دست مصرف کننده برسد قطعا اثرگذارتر و گام بزرگی در حمایت از کشاورز خواهد بود.
آصفری اضافه کرد: امید داشتن و تامین امنیت شغلی کشاورزان نیز موضوعی مهم است که بیمه کشاورزان در این راستا اهمیت ویژه ای دارد و باید مورد توجه باشد.
بررسی مشکلات بخش کشاورزی استان مرکزی با حضور نماینده مجلس بررسی مشکلات بخش کشاورزی استان مرکزی با حضور نماینده مجلس بررسی مشکلات بخش کشاورزی استان مرکزی با حضور نماینده مجلس بررسی مشکلات بخش کشاورزی استان مرکزی با حضور نماینده مجلس بررسی مشکلات بخش کشاورزی استان مرکزی با حضور نماینده مجلس بررسی مشکلات بخش کشاورزی استان مرکزی با حضور نماینده مجلس بررسی مشکلات بخش کشاورزی استان مرکزی با حضور نماینده مجلس بررسی مشکلات بخش کشاورزی استان مرکزی با حضور نماینده مجلس بررسی مشکلات بخش کشاورزی استان مرکزی با حضور نماینده مجلس بررسی مشکلات بخش کشاورزی استان مرکزی با حضور نماینده مجلس بررسی مشکلات بخش کشاورزی استان مرکزی با حضور نماینده مجلس
نماینده مردم اراک،خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی گفت: فراهم کردن زیرساخت های لازم برای کشاورزان نیز وظیفه جدی جهادکشاورزی است، نبود ماشین برای حمل نهاده ازبنادر سبب دلنگرانی در جامعه میشود چرا باید اینگونه باشد؟ اراک دارای خط راه آهن است و نباید معطل ماشین ماند.
آصفری بیان کرد: انحصاری بودن واردات برخی اقلام نهاده در برخی از حوزه های کشاورزی از جمله دامداری و ابزی پروری و ....نیز معضلی است که باید در جهت رفع ان اقدامات لازم صورت گیرد.اینگونه رفتارها به دور از شعارها و اهداف است و باید در این دولت حل شود.
آنجفی،رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز گفت : امسال سال سختی از لحاظ خشکسالی برای بخش کشاورزی استان بود که در ۵۵ سال گذشته بی سابقه است، تامین علوفه و نهاده های دامی بحران جدی است که اقدامات زیادی از سوی دولت برای تامین نهاده های دامی انجام شد که کماکان با استفاده از ارز ترجیحی در حال تامین است.
وی افزود: به دلیل تورم و مشکلات اقتصادی،قیمت تمام شده محصولات کشاورزی بالا رفته و نیاز است که در ابلاغ قیمت های خرید تضمینی آنالیز قیمت تمام شده لحاظ شود.
رئیس جهادکشاورزی استان مرکزی تصریح کرد: اخیرا با تشکیل شورای سیاست گذاری و قیمت گذاری کمی از نگرانی کشاورزان کم شده و برای نخستین بار است که قیمت خرید تضمینی خرید محصولات کشاورزی قبل از کاشت محصولات پاییزه اعلام شد که سبب آرامش خاطر کشاورزان میشود.
آنجفی بیان کرد: حدود ۸۰ درصد کودهای ازته که نیاز کشاورزان را تشکیل می دهد دارای یارانه است و به میزان کافی برای کشت پاییزه در استان تدارک دیده شده و توزیع خواهد شد.
وی ادامه داد: دغدغه ما کودهای فسفاته است که با یک افزایش حدود ۷ برابری نسبت به قیمت قبل به دلیل حذف یارانه ایجاد شده است، تامین نقدینگی لازم برای تولید دیگر نگرانی است که نیاز است تسهیلات تولید با قیمت و نرخ سود مناسب در اختیار کشاورزانی قرار گیرد که از وضع موجود متضرر شدند.
آنجفی بیان کرد: اعتبارات نسبتا خوبی در بخش آب و خاک و امور زیربنایی دولت در نظر گرفته که اعتبارات ملی خشکسالی و قنوات آن ۲۰ میلیارد تومان است اما استانی هنوز مشخص نشده همچنین اعتبار بلاعوض توسعه سیستم های ابیاری تحت فشار نیز برقرار است و کشاورزان می توانند استفاده کنند.