انجیر میوه پرطرفدار در ایتالیا
سطح زیر کشت انجیر در ایتالیا حدود دو هزار و ۴۰۰ هکتار و میزان تولید سالانه انجیر در این کشور بیش از ۱۱ هزار و ۳۰۰ تن است که پس از اسپانیا دومین کشور تولید کننده این میوه در اروپا به حساب میآید.
به گزارش حمید معصومی نژاد خبرنگار سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از
رم ؛ با نزدیک شدن پایان فصل تابستان، برداشت انجیر از باغهای جنوب ایتالیا آغاز شده است.
به یکی از باغهای بزرگ انجیر در جنوب ایتالیا آمدم تا با هم این باغ را از نزدیک مشاهده کنیم.
یک کارگر ایتالیایی به خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در رم گفت: ما از ۲ هفته پیش هر روز از ساعت نزدیک به ۶ صبح برای چیدن انجیر به اینجا میآئیم. چیدن انجیر در باغها تا یک ماه دیگر ادامه دارد.
در باغهای بزرگ انجیر ایتالیا، بخش قابل توجهی از این میوه پس از برداشت، در محل خشک میشود و در صنعت شیرینی سازی مورد استفاده قرار میگیرد.
روزا مئله، یکی از مسئولان این واحد تولید انجیر در استان کالابریا ایتالیا اظهارداشت: پس از اینکه انجیرهای رسیده و مناسب خشک شدن را، از دیگر انجیرها جدا کردیم آنها را بر روی میزهای مخصوصی در داخل گلخانه که با تور ضد حشرات پوشیده شده است قرار میدهیم. خشک شدن انجیرها در زیر نور آقتاب سه تا چهار روز به طول میانجامد و ما هر روز آنها را پشت و رو میکنیم.
ایتالیاییها با این میوه لذید، خوراکیهای خوش طعم و اشتها آوری تهیه میکنند.
بسیاری از رستورانها در جنوب ایتالیا در این فصل از سال برای مشتریان خود انواع غذاها و دسرها را با انجیر تازه آماده میکنند.
یک آشپز و شیرینی پز ایتالیایی اضافه کرد: ما از مشتریان خود به عنوان دسر با یک شیرینی مخصوص که مخلوطی از انجیر کاراملی، عسل انجیر و انجیر تازه است پذیرایی میکنیم.
سطح زیر کشت انجیر در ایتالیا حدود دو هزار و ۴۰۰ هکتار و میزان تولید سالانه انجیر در این کشور بیش از ۱۱ هزار و ۳۰۰ تن است که پس از اسپانیا دومین کشور تولید کننده این میوه در اروپا به حساب میآید.
شات لیست:
۱/ کارگر ایتالیایی
۲/ روزا مئله --- از مسئولان واحد تولید انجیر در استان کالابریا
۳/ آشپز و شیرینی پز ایتالیایی
-------------------------------------------------