پخش زنده
امروز: -
نهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با بیان اینکه این کنگره یک فرصت بسیار مغتنمی است که هر ۳ سال یکبار در کشور برگزار می شود، گفت: هدف از برگزاری آن ارائه دستاوردهای تحقیقاتی پژوهشی و علمی دانشجویان و محققان جوان در حوزه علوم دامی است.
تیموری افزود: حضور شرکت های مختلف صنعتی در این کنگره و بیان دغدغه ها و چالشها و مشکلات آنها و پیدا کردن راه حل منطقی می تواند فرصت خوبی در این کنگره باشد.
او گفت: در این کنگره بیش از ۵۰۰ مقاله ارسال شده است که حدود ۵۰ مقاله به صورت سخنرانی ارائه و بیش از ۴۰۰ مقاله در قالب پوستر پذیرفته شده است.
رییس کنگره بین المللی علوم دامی ایران در ادامه گفت: ۲۰ سخنران داخلی که به عنوان دانشمندان این صنعت از جمله دام طیور و اصلاح نژاد محسوب می شوند حضور دارند.
تیموری همچنین گفت: در این کنگره از ۲۵ سخنران خارجی از ۹ کشور از جمله آمریکا، کانادا، استرالیا، ایتالیا، ترکیه، عراق، یونان و ... هم دعوت شده است.