اعتراضها به برپایی بزرگترین نمایشگاه نظامی در لندن
این نمایشگاه در میان تدابیر شدید امنیتی و با حضور ۸۳۰ شرکت جنگ افزارسازی جهان در لندن آغاز شده است .
یک فعال حقوق بشر معترض به برپایی نمایشگاه سلاح در انگلیس در برابر این نمایشگاه گفت: ما آمده ایم تا صدای قربانیان جنگها را که بیشترین اسیب دیدگاه تجارت سلاحند به گوش جهانیان برسانیم.
این فعال ضد جنگ افزود: جنگها از اینگونه نمایشگاهها آغاز میشود در واقع به نوعی قرار داد جنگها در این مکانها منعقد میشود و تا اینگونه فعالیتهای جنگ افروزانه هست جهان روی آرامش نخواهد دید.
بزرگترین نمایشگاه جنگ افزار در اروپا که صلح طلبان و مخالفان جنگ را در اعتراض به برپایی آن حتی زیر باران به شرق لندن کشاند مخالفان زیادی دارد.
یک شهروند انگلیسی مخالف برپایی نمایشگاه فروش جنگ افزار گفت: من میدانم که امریکا و بریتانیا عمدهترین تولید کنندگان و فروشندگان بمب و سلاح در جهانند.
وی افزود: جنگ افزارها هیچگاه به صلح و ثبات منجر نشده است، ببینید پس از بیست سال جنگ با ترور، اکنون جهان نا امنتر و بی ثباتتر و تروریستها نیز هوشمندتر شده اند.
نمایشگاهی که ۹۰ درصد از بزرگترین جنگ افزارسازان جهان در آن مشارکت دارند معترضان آن را نمایشگاه معامله خون توصیف کرده اند.
یک فعال ضد جنگ در این باره گفت: من معتقدم فروش جنگ افزار همچون تجارت برده نفرت آمیز است.
وی افزود: من پرچم فلسطین را در این تظاهرات با خود اوردم، زیرا بریتانیا به اسراییل بمب و موشک میفروشد و اسراییل با انها مردم فلسطین را به خاک و خون میکشد.
بر اساس گزارشهای منتشر شده در انگلیس، حدود دویست هزار نفر در این کشور به طور مستقیم و غیر مستقیم در صنعت تولید جنگ افزار انگلیس فعالیت میکنند. اشتغال و به ویژه سود سرشار ان به پشتیبانی تمام قد دولت از ان دامن زده است.
بنا به گزارش نهادهای ناظر ۶۳ درصد صادرات بمب و جنگ افزار در جهان متعلق به دو کشور امریکا و انگلیس است و عمده این جنگ افزارها هم به کشورهای غرب اسیا و به ویژه عربستان فروخته شده است.
مصاحبهها:
۱ - فعال ضد جنگ
۲ - شهروند انگلیسی
۳ - فعال ضد جنگ
--------------