• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۲۰۰۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۶
بین الملل » غرب آسیا
با شرکت در راهپیمایی همبستگی؛

خیزش همگانی فلسطینیان در حمایت از اسرای خود

هزاران فلسطینی در قدس اشغالی، کرانه باختری رود اردن و غزه با شرکت در راهپیمایی همبستگی خود را با اسرا به ویژه «زکریا الزبیدی» که در بازجویی رژیم صهیونیستی مورد ضرب و جرح قرار گرفت، اعلام کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ کانال تلگرامی خبرگزاری آمد با انتشار تصاویری نوشت: هزاران فلسطینی در استان‌های مختلف با شرکت در راهپیمایی همبستگی خود را با اسرای فلسطینی به ویژه زکریا الزبیدی که در بند رژیم صهیونیستی هستند، اعلام کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

عادل جمعه فعال سیاسی و رسانه‌ای فلسطینی نیز در صفحه شخصی خود ویدئویی از تظاهرات گسترده شب گذشته مقابل خانه زکریا الزبیدی یکی از چهار اسیر بازداشت شده فلسطینی در جنین منتشر کرد.


کانال تلگرامی خبرگزاری معا نوشت: پس از وخامت اوضاع جسمانی زکریا الزبیدی، خبر‌ها حاکی از وخامت حال محمود العارضه اسیر فلسطینی در پی شکنجه شدید و وارد کردن شوک الکتریکی به همه قسمت‌های بدن وی است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

تیپ العامودی گردان‌های شهدای الاقصی هم تاکید کرد: تعرض به جان فرمانده زکریا الزبیدی یکی از چهار اسیر بازداشت شده فلسطینی به مثابه اعلان جنگ علیه ملت فلسطین خواهد بود

گردان های شهدای الاقصی در پیامی که از بلندگوهای مساجد جنین منتشر شد، تجمع و بسیج مردمی را در پی انتقال زکریا الزبیدی به بیمارستان خواستار شد.

کانال تلگرامی خبرگزاری معا با انتشار تصاویری از زکریا الزبیدی یکی از چهار اسیر بازداشت شده فلسطینی، هنگام انتقال به بیمارستان نوشت: وی پس از بازجویی نظامی شدید وارد بخش مراقبت های ویژه شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


کانال تلگرامی شمس نیوز به نقل از مجمع امور اسیران اعلام کرد ۱۳۸۰ اسیر فلسطینی از روز جمعه با شعار «نبرد دفاع از حق»، اعتصاب غذای نامحدود خود را آغاز خواهند کرد.

خبرگزاری شهاب با انتشار ویدئویی در صفحه رسمی خود در توئیتر نوشت: جوانان اردوگاه الفوار در جنوب الخلیل در حال تظاهرات به سمت برج نظامی واقع در ورودی این اردوگاه هستند.


نگرانی تل‌آویو از خیزش همگانی فلسطینیان در پی افزایش تنش‌ها

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با ابراز نگرانی از احتمال شعله‌ور شدن آتش خشم فلسطینیان در پی تنش‌زایی‌های اخیر، مدعی شد برای هرگونه تقابل در قدس اشغالی، کرانه باختری و غزه آماده می‌شوند.

رسانه‌های عبری‌زبان شامگاه دوشنبه مدعی شدند نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی چند عملیات بزرگ را که توسط گروه‌های مقاومت فلسطینی طرح‌ریزی شده بود، خنثی کردند.

شبکه‌های ۱۲ و ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی بدون ارائه جزئیاتی درباره ماهیت این عملیات‌ها یا نحوه خنثی‌سازی آنها، فقط گزارش دادند که سازمان امنیت داخلی این رژیم (شاباک) با همکاری نیرو‌های پلیس، چند حمله را در قدس اشغالی خنثی کرده است.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، در پی نگرانی دستگاه‌های امنیتی از احتمال وقوع عملیات‌های بیشتر، حدود ۲ هزار نیروی پلیس اضافی قرار است در این شهر مستقر شوند.

«عومر بار-لِو» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز درباره احتمال شعله‌ور شدن درگیری‌های جدید گفت: «نمی‌دانم که آیا در آستانه درگیری جدید هستیم یا نه. ولی قطعا در برهه بسیار حساسی قرار داریم، حملات اخیر، فرار زندانی‌ها و اینکه هنوز دو نفر از آن‌ها بازداشت نشده‌اند، در کنار همه این‌ها مشکلاتمان با حماس».

بر اساس این گزارش، بار-لو ادامه داد: «هر حادثه‌ای می‌تواند کل منطقه را شعله‌ور کند، پس ما برای تشدید اوضاع در اورشلیم (قدس اشغالی)، یهودا و سامریه (کرانه باختری) و غزه آماده می‌شویم».

وی البته در لحنی که حاکی از ترس و نگرانی رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات جدید گروه‌های مقاومت علیه این رژیم بود، گفت: «البته هیچکدام از طرف‌ها منفعتی در شعله‌ور کردن این بشکه باروت ندارند».

پیش از این، جنبش جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرده بود افزایش عملیات‌های استشهادی فلسطینیان طی این چند روز در قدس و کرانه باختری نشانه خشم ملت فلسطین از جرایم اشغالگران در حق اسرای در بند رژیم صهیونیستی است.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز با اشاره به حملات بامداد دوشنبه به چند نقطه در نوار غزه، مدعی شد تل‌آویو وضعیت ملتهب کنونی در نوار غزه را نمی‌پذیرد و در برابر اقدامات مقاومت فلسطین از جمله حماس ساکت نمی‌ایستد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
این ضعف مقاومت وحماس رانشان میدهدکه آزادگانی که باچه زحمتی خودرااززندان آزادکردند،شما راحت اجازه میدهیدکه صهیونیستهاآنان رادستگیرودوباره بزندان بیاندازند،خیلی براتون متاسفیم،!!این پیروزی برای شما نبود!#.
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ظرفیت آب شرب خدابنده به ۱۲ هزار مترمکعب با احداث مخزن جدید
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)