پخش زنده
امروز: -
اینجا از نمک نان در میآورند. کال شور جاجرم، سفره سپیدی برای تلاشگران این سامان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی؛ سالانه ۱۵۰تُن نمک از منطقه کال شور جاجرم استخراج می شود در حالی که ده برابر این مقدار، ظرفیت دارد.
یکی از تولیدکنندگان منطقه، مانع محیط زیستیِ استحصال نمک را با میانجیگری خبرگزاری صداوسیما برطرف کرد.
او دیگر لازم نیست ماده اولیه تولید نمک خوراکی با کیفیت را از فاصله چندصد کیلومتری تامین کند.
در شش کیلومتری ماده اولیه، چرخ کارخانه اش خواهد چرخید و خیلی ها صاحب فرصت های شغلی خواهند شد.