پخش زنده
امروز: -
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران درباره رنگ آوری مرکبات نارس و ضربه به صادرات محصولات کشاورزی استان هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران در جلسه کارگروه توسعه صادرات استان با اشاره به تولید سالیانه حدود ۲میلیون و۵۰۰ هزارتن مرکبات و حدود ۱۸۰ هزارتن کیوی در مازندران گفت: علاوه بر تامین مصرف داخلی باید برای صادرات این دو محصول بویژه با بهره گیری از ظرفیت پایانه صادراتی روماک گستر و حدود ۷۰۰ سورتینگ و درجه بندی استان برنامه ریزی و استفاده شود.
حسن خیریانپور برداشت زود هنگام این دو محصول و سبززدایی و رنگ آوری را از جمله اقدامات نامطلوبی دانست که موجب لطمه به حیثیت و بازار مرکبات و کیوی مازندران میشود.
او گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی و نارس بودن مرکبات، برداشت زودهنگام سبب ورود مرکبات بی کیفیت به بازار و بی اعتمادی خریداران به تولید مازندران میشود.
خیرانپور افزود: برداشت نارنگی زودرس اول مهر و صادرات آن پنجم مهر و برداشت پرتقال تامسون ۱۰ آبان و صادرات آن ۱۵ آبان و برداشت کیوی ۱۵ آبان آغاز میشود.
بیشتر بخوانید: