پخش زنده
امروز: -
واکسیناسیون مادران باردار از چند هفته گذشته در ساوه آغاز شده و ضرورت واکسیناسیون به موقع این گروه از جامعه جدی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان مرکزی؛ سرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: مادران باردار بیش از همه گروهای سنی در معرض ابتلا به کوئید ۱۹ هستند.
دکتر کریمی افزود: واکسیناسیون زنان باردار از چند هفته گذشته در ساوه آغاز شده و ضرورت واکسیناسیون به موقع این گروه از جامعه جدی است.
متخصص زنان و زایمان در خصوص گروهای اولویت دار برای واکسیناسیون گفت: واکسن کرونا ترجیحا بعداز هفته دوازدهم بارداری به مادران باردار با سن ۳۵ سال و بالاتر تزریق می شود.
دکتر بشیری با اشاره به دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت در زمینه واکسیناسیون مادران باردار افزود: واکسنی که همینک در حال تزریق بوده و از جفت رد نمی شود و خطری برای جنین ندارد؛ واکسن سینوفارم است
وی گفت : مادران در معرض خطر، حاملگی ناشی از آی وی اف؛ دارای فشار خون بالا و یا یک بیماری مزمن هستند؛ حتما برای انجام واکسیناسیون مراجعه کنند.
دکتر مطهری متخصص زنان و زایمان در ساوه در خصوص خطرات ابتلا به کرونا برای مادر و جنین گفت: عوارض مادری کرونا بروی مغز، دستگاه تنفسی، دستگاه قلب، گوارشی و عضلات می تواند شانس مرگ مادر را افزایش دهد و بروی جنین نیز علاوه بر سقط و ناهنجاری های جنینی، می تواند موجب مرده زایی و زایمان زودرس شود
مدیر گروه سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت: با وجود اینکه واکسیناسیون مادران باردار از اواسط مردادماه سال جاری با واکسن سینوفارم آغاز شده است، اما متاسفانه تاکنون فقط حدود ۳۰ درصد زنان باردار واجد شرایط دریافت واکسن به مراکز واکسیناسیون مراجعه کرده و واکسینه شدهاند.
رقیه خرم افزود: با اشاره به پیک پنجم بیماری و ابتلای تعداد بسیار زیاد زنان باردار به کرونا در منطقه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی ساوه، بر انجام واکسیناسیون مادران باردار تاکید کرد و از کلیه مادران خواست جهت دریافت اطلاعات و مشاورههای لازم به نزدیکترین پایگاهها و مراکز خدمات جامع سلامت محل سکونت مراجعه کنند.
گفتنی است مادران باردار پس از تزریق هر دو دوز واکسن؛ باید توصیه های بهداشتی در زدن ماسک و حفظ فاصله اجتماعی را همچنان رعایت کنند.