پخش زنده
امروز: -
سالانه ۲۵۰ هزار تن رب گوجه فرنگی در آذربایجانغربی تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مهاباد؛ مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی آذربایجانغربی گفت : ۱۲ واحد تولید انواع رب گوجه فرنگی با ظرفیت تولید سالانه ۲۵۰ هزار تن در آذربایجانغربی فعال است.
محمد دمکری افزود: گوجه فرنگی در استان بیشتر به صورت رب و سس مصرف میشود و کار عمل آوری آن در کارخانه های داخل استان و یا به صورت خانگی صورت میگیرد.
دمکری، با بیان اینکه سرانه مصرف این محصول در استان ۵۰ کیلوگرم است، گفت : ۶۰ هزار تن از گوجه فرنگی تولید شده در استان به صورت تازه خوری مصرف و بقیه توسط کارخانه های تبدیلی خریداری می شود.
وی افزود : گوجه فرنگی یکی از محصولات مهم تولیدی در آذربایجانغربی است که علاوه بر مصرف داخلی به صورت تازه خوری پس از فرآوری در کارخانجات آذربایجانغربی به صورت رب و سس به خارج از استان و حتی کشورهای همسایه از جمله عراق، ترکیه و آذربایجان صادر میشود و نقش مهمی در اقتصاد منطقه دارد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی آذربایجانغربی اضافه کرد: ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی میتواند نقش بسیار مهمی در شکوفایی اقتصاد کشاورزی ایفا کند و تأثیر قابل توجهی در توسعه پایدار این حوزه ، کاهش ضایعات و افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال مولد و پایدار در مناطق روستایی استان داشته باشد.