پخش زنده
امروز: -
معاونت دانشگاه علوم پزشکی مازندران:از محموله واکسن وارداتی به کشور ۲۰۰ هزار دز سهم مازندران است.
دکتر اویس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران در حاشیه آیین بزرگداشت بهورزان در سوادکوه با تجلیل از خدمات این قشر درمانی طعا در حوزه واکسیناسیون و کنترل همه گیری کوید ۱۹ گفت: از محموله واکسن وارداتی اخیر به کشور ۲۰۰ هزار دز سهم مازندران است.
وی با بیان اینکه تا کنون یک میلیون ۲۸۰ هزار دُز واکسن برای کنترل بیماری کرونا در مازندران تزریق شد خاطر نشان کرد: از این تعداد، ۸۴۰ هزار دوز مربوط به درز اولی، معادل ۴۱ درصد جمعیت استان و ۴۴۰ هزار دز دومی معادل ۳۱ درصد جمعیت مازندران، واکسن دز اول و دوم را دریافت کردند.
وی همچنین تصریح کرد؛ در صورت ورود واکسن تا فردا به استان، از شنبه تزریق واکسن آغاز خواهد شد که عموما واکسنهای سینوفارم و آسترازنکا خواهد بود.
دکتر اویس با اشاره به اینکه واکسن اسپوتیک وی در حال حاضر وجود ندارد گفت: منتظریم تا روزهای آتی این واکسن تامین شود که به محض تامین توزیع استانی انجام میشود.
بیشتر بخوانید: تزریق بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار دُز واکسن کرونا در مازندران
معاونت دانشگاه علو پزشکی مازندران با تاکید بر اینکه سویههای جدید هنوز در کشور و استان مشاهده نشده افزود:همچنان بر استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی شستشوی دستها وتهویه عمومی به عنوان راه کاراصلی برای پیشگیری و کنترل بیماری توصیه میشود.
دکتر اویس به نگرانی ایجاد شده درباره اینکه مردم فکر میکنن وقتی واکسن زدند این بیماری تمام شد افزود: تا رسیدن به هدفگذاری (کنترل بیماری) باید بیش از ۷۰ درصد جامعه واکسینه شوند و باید کماکان رعایت پرتکلها با شدت بیشتری صورت گیرد.
دکتر اویس با اشاره به کاهش شیوع وثبت موارد سرپایی و بستری در استان گفت: در ۳ هفته آینده موارد فوتی هم کاهش پیدا کند، اما در صورت رعایت نشدن شیوه نامههای بهداشتی احتمال تجربه پیک جدید دور از ذهن نیست.