پخش زنده
امروز: -
استاندار خوزستان دستاوردهای سفر از پیش تعیین نشده رییس جمهور به استان خوزستان را تشریح کرد .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان : استاندار خوزستان در گفتگوی زنده تلویزیونی شبکه خوزستان که با موضوع دستاوردهای سفر رییس جمهور به استان خوزستان پخش شد ، با بیان این که سفر اخیر رئیس جمهوری به خوزستان کاملا سرزده بود گفت : آقای رییسی در این سفر ابتدا در جریان وضعیت آب و فاضلاب قرار گرفتند و سپس به صورت کاملا سرزده از بیمارستان رازی بازدید داشتیم و بعد از پروژه آبرسانی جفیر را که با مشارکت سپاه و آب و فاضلاب انجام شده بود افتتاح نمودیم.
قاسم سلیمانی دشتکی تصریح کرد : در ادامه سفر رئیس جمهوری به خوزستان در مرکز استان نشست شورای اداری برگزار شد که مسائل روز و همچنین موضوعات کلیدی و ریشهای استان مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و پس از آن از منطقه حصیرآباد که دارای پهنههای مخاطره آمیز و رانشی است بازدید نمودیم.
وی افزود : قرار است پروژه ۱۶۸۰ واحدی مسکن برای ۴ پهنه در معرض خطر اهواز ساخته شود.
سلیمانی دشتکی اضافه کرد :از این تعداد حدود ۹۰ واحد در معرض خطر جدی هستند که امروز تصمیم گرفتیم برای ساکنان آن ها تعدادی منزل اجازه کنیم تا این ۹۰ خانوار تا قبل از فصل بارندگی جا به جا شوند.
استاندار خوزستان دستاورد دیگر سفر رییس جمهور را پیگیری ادامه اجرای طرح ۵۵۰ هکتاری دانست و گفت : قرار بر این شد که جلسهای در دفتر معاون اول رئیسجمهور با حضور وزیران و مدیران مربوطه تشکیل و تجهیز منابع شود و تا سرعت اجرای طرح افزایش یابد.
به گفته وی همچنین وزیر نیرو پیشنهاد داد با اختصاص اعتبار هزار میلیارد تومان طرح آبرسانی غدیر را از طریق طرح میانبر ظرف ۸ ماه اجرا نماید که با این پیشنهاد موافقت شد. در ارتباط با سیستم فاضلاب و روانآبها نیز تصمیمات خوبی گرفته شد.
دشتکی با بیان این که در تنش آبی هم اعتبار خوبی مصوب شد گفت : کارهای خوبی هم برای رفع تنش آبی انجام شده است و برخی از طرحها در این زمینه را افتتاح نموده ایم، از جمله در هویزه ، ۴۴ روستا را آبرسانی کردیم و شبکه آب حمیدیه را اصلاح نمودیم و ارتقا دادیم.
وی از تخصیص ۱۱۵۰ میلیارد تومان برای تنش آبی اخیر خبر داد و گفت : ۱۱۵۰ میلیارد تومان برای تنش های آبی اخیر تخصیص گرفتیم و رقم قابل ملاحظهای هم در سفر معاون اول رئیس جمهور به استان اختصاص یافت.
استاندار خوزستان تعداد روستاهای دچار تنش آبی را بیش از ۷۰۰ روستا اعلام کرد و گفت : ظرف سه ماه اخیر مشکلات ۱۲۰ روستا رفع شده است.
وی در ادامه افزود : در ادامه با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) توافق شد ۱۰۰ میلیارد تومان برای تنش آبی استان و شش میلیارد هم برای پرداخت خسارت دامها کمک شود ، خوشبختانه خسارات دامها را به مقدار قابل توجهی پرداخت نمودیم ، همچنین ۱۵۰ تانکر برای آبرسانی در دوره تنش آبی اجاره کردیم.
دشتکی تصریح کرد : در خسارات سیل ۹۸ حدود ۲۵۰ میلیارد تومان که ۳۵ درصد خسارات بود تامین نشد که با پیگیری این اعتبارات را جذب کردیم و به کشاورزان خسارت دیده پرداخت شد.
دشتکی بیان داشت : همچنین برای سد مارد و چوئبده ۴۰۰ میلیارد تومان تخصیص صد درصد گرفتیم.
استاندار خوزستان وضعیت شیوع کرونا را نا مطلوب دانست و گفت : در ارتباط با کرونا ما وضعیت خوبی نداریم و این شرایط در همه دنیا وجود دارد. شرایط امروز ما مطلوب نیست و آمار فوتی ما روزانه به سطح بالایی رسیده و به طور میانگین به ۶۰ نفر فوتی روزانه رسیده ایم.
وی در ادامه ضمن قدردانی از کادر درمان گفت : کادر بهداشت و درمان سربازان خط مقدم ما هستند و تحت هیچ شرایطی نباید روحیه آنها تضعیف شود و وقتی من از تلاشهای آنها قدردانی و دفاع میکنم به معنی این نیست که صد در صد کارها به نحو مطلوب و بدون مشکل انجام میشود، اما موظفیم از تلاشهای شبانه روزی مدافعین سلامت قدردانی نماییم.
وی اضافه کرد : برای واکسیناسیون ظرفیت تزریق روزانه ۴۰ هزار دوز را داریم و از هفته آینده به میزان قابل توجهی محموله واکسن به استان خواهد رسید.
به گفته وی ، اگر هر قدر هم ظرفیت بهداشت و درمان را افزایش دهیم، اما مردم پروتکلهای بهداشتی را رعایت نکنند باز هم دچار مشکل خواهیم بود.
هم اکنون ۵۸ درصد نرخ ابتلا در اثر مراودات خانوادگی و فامیلی است. استفاده از ماسک به ۴۸ درصد رسیده که بسیار پایین است و از مردم عزیز خواهش میکنم پروتکلهای بهداشتی را بیشتر رعایت نمایند.
دشتکی ادامه داد : استان خوزستان با توجه به فعالیتهای صنعتی، نفتی، تردد زائران و مسافران وجهه ملی دارد.
وی دو مشکل تحریمها و کرونا معضلات عمده کشور دانست و گفت : خوزستان نیز از این دو موضوع متاثر بوده است در عین حال در مقاطع مختلف همچون ریزگردها، سیل و تنش آبی اعتبارات خوبی به استان اختصاص یافته است.
دشتکی افزود : وضعیت فاضلاب، آب شرب در روستاها و برخی شهرستان ها، مشکلات روان آبها و سیلها از مشکلات عمده خوزستان هستند. زیرساخت جادهای و ریلی و حمل و نقل هم در شان استان نیست.
وی بیان داشت : طرحهای خوبی در استان همچون طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری اجرا شد و حدود ۳۰۰ هزار هکتار از آن اجرا شد گرچه برخی مشکلات و عدم رعایت توازن منطقهای در اجرای آن بود و نیاز به حرکت قوی تری برای ادامه اجرای این طرح داریم.
وی خاطر نشان کرد : در ارتباط با قیمت خرما پیشنهاد دادیم به وزیر جهاد کشاورزی و مصوبه خوبی به ما رسید و قرار شد ۹ هزار تن خرید تضمینی انجام شود.
وی با اشاره به این که ۵ شرکت پتروپالایش را در شورای برنامه ریزی استان به تصویب نهایی رساندیم گفت : هر کدام از طرح ها هزار فرصت شغلی به صورت مستقیم و تعداد زیادی شغل غیر مستقیم ایجاد میکند و امیدواریم به سرعت شروع شوند.
استاندار خوزستان با اشاره به این که در ساختار استانداری بیش از ۱۷۰ مامور در سیستم استانداری مشغول بودند که برخی از آنها شرایط قانونی ماموریت را نداشتند گفت : باب نادرستی در استان است به نام ترک تشریفات وجود داشت که تبعات زیادی دارد و فقط باید در مواقع ضروری و فوری انجام شود.
وی با بیان این که مدیران پروازی در استان عمدتا در پتروشیمیها و شرکتهای خصوصی مشغول هستند گفت : هر مدیری باید مبتنی بر تخصص خود مسوولیت بگیرد و افراد در جای صحیح خود گمارده شوند.
وی اظهار داشت : مدیران هم در بخش خصوصی هم در بخش دولتی و عمومی باید روحیه جهادی، مردمی، سالم و در شان استان داشته باشند که خیلی مدیران دارای این ویژگیها هستند و البته برخی مدیران هم فاقد این مشخصات هستند.
وی در ادامه تاکید کرد : خیلی موضوعات نیازی به طرح در شورای تامین ندارند، اما این مساله چندان مورد توجه نبود.
بیشتر بخوانید : ساخت پنج طرح پتروپالایش در خوزستان
استاندار خوزستان خاطر نشان کرد : خیلی مدیران استان مخلصانه و جهادی در حال کار کردن هستند و نباید به طور کلی تلاش همه مدیران استان را تخطئه نماییم و زیر سوال ببریم.
وی در پایان یادآور شد : تا لحظهای که در مسئولیت باشم با همه وجود برای رفع و کاهش مشکلات مردم استان تلاش خواهم نمود.