پخش زنده
امروز: -
وزیر اقتصاد گفت: باید با مالیات ستانی هوشمند و عادلانه به افزایش ۵۰ درصدی نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی دست یابیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای احسان خاندوزی در جمع مدیران عالی سازمان امور مالیاتی کشور افزود: تلاش کنیم در چهار سال پیش رو نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی را ۵۰ درصد رشد دهیم و دستیابی به این هدف نیز باید از طریق " مالیات ستانی هوشمند و عادلانه" تحقق یابد.
خاندوزی در این جلسه بر ضرورت تحقق اهداف و برنامههای بالادستی تأکید کرد و اظهار داشت: هدف گذاری اعلام شده توسط ریاست محترم جمهور، میثاق تعهد سازمان امور مالیاتی با رئیس جمهور، وزیر اقتصاد و مجلس شورای اسلامی است.
وزیر اقتصاد گفت: ما هم از شیوههای مالیات ستانی ناکارآمد و سنتی و هم از شیوههای مالیات ستانی ناعادلانه که موجب اجحاف به گروههای مختلف اجتماعی میشود آسیب دیدهایم.
وی با اشاره به اهمیت عملکرد سازمان امور مالیاتی کشور به عنوان یک بازوی مهم درآمدزایی دولت در کنار سایر دستگاهها گفت: بنده تعهد دادهام در مدت این ۴ سال تلاش کنیم نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی را ۵۰ درصد افزایش دهیم، اما با قید اینکه" مالیات ستانی هوشمند و عادلانه" باشد، چرا که در هر دو زمینه به شدت آسیب دیدهایم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: بنده به عنوان یک فرد که خاستگاهش دانشگاه است این را میگویم، الان دوران بحثهای نظری نیست، چرا که به اندازه کافی به این مباحث نظری پرداخته شده است و اکنون باید تلاش کنیم از کلیات و نظریهها بگذریم و در نظر داشته باشیم که این سالهای پیش رو سالهای کار است.
خاندوزی افزود: انتظار میرود برنامههای اجرایی تحقق این اهداف طی سه روز در دو لایه برنامههای کوتاه مدت (تا پایان سال ۱۴۰۰) و بلند مدت (تا پایان دولت) در نشستی با ریاست سازمان امور مالیاتی بررسی و نهایی گردد.
وزیر اقتصاد در ادامه ابراز امیدواری کرد: باید این دوران آغازگر تحول در حوزه نظام مالیاتی و نه فقط مالیات ستانی و صرف وقت برای تأمین درآمد باشد، بلکه تلاش کنیم حکمرانی مالیاتی کشور را به عنوان طرحی نو در اندازیم.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در ابتدای این جلسه، ضمن خیر مقدم به وزیر امور اقتصادی و دارایی و هیئت همراه، گزارشی از آخرین وضعیت عملکردی و همچنین دستاوردهای نظام مالیاتی در حوزههای مختلف ارائه و در ادامه، مهمترین برنامههای نظام مالیاتی برای رسیدن به چشم انداز مطلوب نظام مالیاتی را برای حاضرین تبیین کرد.
قرار بود با دولت جدید از بازار بورس حمایت شود اما گویا همان بنداز بندازهای دولت سابق دوباره تکرار شد.
قرار بود از سهام های عمومی و معتبر که مردم عادی آنها را خریده اند حمایت شود مثل دارا یکم پالایش برکت شستا و عرضه های اولیه اما باز همه اینها را بشدت منفی کردند.پس کجاست مسئولان دولت جدید بیایند پاسخگو باشند.
بازار دستوری منفی میکنید مگه جنگ شده همه سهم های بورس را از 7 شهریور هر روز با هم بی حساب منفی 5 و منفی 10 میکنید.
مجلس و دولت جدید کجایند ؟ پس کجاست اون وعده های وزیران جدید اقتصادی؟حمایت از بورس این بود؟
حمایت از سهامدار خرد این بود؟
وزیر جدید اقتصاد و رئیس سازمان بورس و مجلس انقلابی چرا پاسخگو مردم نیستن؟
لطفا یک نگاهی به بازار بورس داشته باشید تا بفهمید همه وعده های حمایت از بورس فقط تبلیغات بود.
همان روش دولت سابق دوباره در دولت جدید شروع شده و کسری بودجه را از جیب سهامداران عادی تامین میکنند.
همان 200 شرکت حقوقی شروع به فروش سهام خود به مردم و منفی کردن کل بازار شدن.
حداقل اجازه بدید سهامداران عدالت فروش بزنند مردم مشکل مالی دارند.نه اینکه حقوقی ها فکر سود خودشون باشند.
ناظر بورس و سازمان بازرسی کل کشور و کمیسیون اقتصادی مجلس چرا بر بازار بورس و فروش های دولتی ها نظارت نمیکنند؟
سرمایه مردم دوباره در بورس دارد نابود میشود.لطفا پیگیری کنید.
باتشکر