پخش زنده
امروز: -
در طرح اطعام حسینی ، هیئت حسینی سلمقان آران و بیدگل ۱۵ هزار پرس غذای نذری طبخ و بین نیازمندان این شهر توزیع کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مسئول هیئت امنای هیئت حسینی (ع) سلمقان بیدگل گفت: این طرح با رعایت کامل شیوه نامههای بهداشتی اجرا و غذای نذری با بسته بندیهای بهداشتی بین عزاداران، نیازمندان و ساکنان محلههای کم برخودار و محروم شهرستان آران و بیدگل توزیع شد.
داودارباب پور افزود: برای اجرای طرح اطعام حسینی خیران هیئت بیش از یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال هزینه کردند و بیش از ۸۰ خادم حضرت سیدالشهدا (ع) در هیئت، طبخ و توزیع غذای نذری را بر عهده دارند.
وی گفت: برای برای اجرای طرح اطعام حسینی یک تن برنج، ۵۰۰ کیلوگرم گوشت، یک تن لویبا و ۴۰۰ کیلوگرم پیاز استفاده شد.