آیا با خوردن هویج از کرونا مصون میشویم؟
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: اینکه ما هر چه بیشتر هویج و زنجبیل بخوریم کرونا نمیگیریم، حرف علمی نیست.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، دکتر زهرا عبداللهی با اشاره به مصرف زیاد هویج و زنجبیل در دوران کرونا، اظهار داشت: مردم باید بدانند که ویتامین A فقط در هویج نیست و تمام سبزیجات و میوههایی که رنگ زرد و نارنجی دارند، دارای ویتامین هستند.
وی ادامه داد: برگهای تیره رنگ کاهو نیز همین ویتامین A را دارند و همچنین فلفل سبز نیز به همین شکل است که این نوع ویتامین را در خود دارند.
خانم عبداللهی گفت: این حرف علمی نیست که ما هرچه بیشتر هویج و زنجبیل بخوریم، کرونا نمیگیریم.