پخش زنده
امروز: -
نخستین نیروگاه برق بدون سوخت جهان در نیشابور به مرحله ساخت نیمه صنعتی رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مخترع این نیروگاه گفت: این نیروگاه در سال ۸۶ به عنوان نخستین نیروگاه تولید برق بدون سوخت جهان به شماره ۴۷۰۰۹ ثبت اختراع شده است.
غنمی افزود: این طرح در سال ۹۳ نمونهی آزمایشگاهی اش نیز ساخته شده و در حال حاضر در حال ساخت نیمه صنعتی آن هستیم.
وی اظهار داشت: گروه فنی و مهندسی ما پس از سالها پژوهش و آزمایش بر روی روشهای مختلف مکانیکی به برترین تکنولوژی یعنی استفاده از مکانیزم هیدرولیکی دست یافته است که بهزودی انقلابی عظیم در زندگی بشری رخ خواهد داد.
این مخترع نیشابوری با اشاره به اینکه این نیروگاه برای تولید برق به هیچ سوختی نیاز ندارد اظهار داست: بر اساس این تکنولوژی، مقدار نیروی وارد شده به مجموعه اصلی توان متحرک الکتروموتور را تا سه برابر افزایش میدهد.
غنمی در ادامه افزود: با استفاده از این تکنولوژی یک ژنراتور سه برابر توان خود را به چرخش در میآورد و پس از دریافت خروجی از ژنراتور یک سوم نیرو برای ادامه روند تولید به ابتدای نیروگاه (موتورالکتریکی) برمیگردد و موجب ادامه حرکت مولد میشود و دو سوم مابقی پس از تفکیک وارد شبکه مصرفی میشود.
این مخترع نیشابوری با بیان اینکه این نیروگاه برای تولید برق به هیچگونه سوختی نیاز ندارد و از ۱۰۰ کیلووات تا یکهزار مگاوات ساخته میشود افزود: تنها سوخت مصرفی آن تنها در زمان استارت اولیه آن است و این کار را میتوان با استفاده از برق باطری، برق شهری انجام داد و پس از استارت زدن منبع از آن جدا میشود و خود دستگاه شروع به تولید برق میکند.
غنمی تصریح کرد: گروه فنی و مهندسی شرکت با آزمایشات عملی خلاف قوانین موجود را اثبات کرده است که میتوان از جمله آنها به قانون نسبیت انیشتین، دوم ترمودینامیکی و سوم نیوتن اشاره کرد.
وی درباره مزایای این نیروگاه نسبت به نیروگاههای برق با سوخت فسیلی یا اتمی توضیح داد: در نیروگاه برق بدون سوخت، هیچ گونه سوختی مصرف نمیشود، آلودگی زیست محیطی یا خطرات احتمالی ندارد، بهای تمام شده آن ۱۰ درصد یک نیروگاه اتمی و ۳۰ درصد یک نیروگاه سوخت فسیلی است و زمین مورد نیاز برای ساختن آن ۲۰ درصد نیروگاههای قبلی است.
این صنعتگر نیشابوری افزود: این طرح هیچگونه بار مالی ندارد و ما آماده ارائه تمام اطلاعات و تکنولوژی نهایی به دست آمده چه از طرق فرمولهای علمی و چه بهصورت ساخت نهایی هستیم.
غنمی درباره موفقیتهای این طرح در جشنوارههای جهانی و بین المللی افزود: کسب مدال طلا از جشنواره اختراعات جهانی لهستان، نقره و برنز از مسابقات چین و مدال طلا جشنواره بین المللی کیش بخشی از افتخارات این طرح است..
غنمی با بیان اینکه ساخت نیروگاه برق بدون سوخت نیازمند حمایت مسولان است گفت: گرچه ما برای ساخت این نیروگاه از کشورهای امریکا، سوئد، آلمان، فرانسه و ایتالیا دعوت داشته ایم، اما به خاطر کشورمان و اینکه این نیروگاه برای نخستین بار در ایران ساخته شود همه پیشنهاد های خارجی را رد کرده ایم.
وی اظهار داشت: متاسفانه از سوی مسولان تا کنون هیچ حمایتی از ما نشده و ما با فروش خانه و هزینه شخصی در حال ساخت نیمه صنعتی این طرح هستیم.
۱- چرا هیچ کدام از اینها حاضر به ساخت نمونه های کوچک و فروش آن به مشتران این دستگاه ها نیستند؟ مثلا برای ویلاهای دور از برق سراسری.
۲- چرا شرکتهای بزرگ تولید کننده ژنراتور که توان تحقیقاتی بالا و توان تولید بالایی دارند به این حوزه ورود نکرده اند؟
۳- پایداری این برق چقدر است آیا مشکل در پایداری و تثبیت این برق می باشد که بزرگان این حوزه از ورود به آن تاکنون خودداری کرده اند؟
با تشکر.
ما یک تیم علمی در زمینه برق هستیم
زحمات ویژه آقای غنمی و تیم خوبشون رو تأیید میکنیم
ماهم تولید برق خودکفا داشتهایم، و ۲۷ اختراع در زمینه برق داریم
اما طرح آقای غنمی اقتصادی تر از طرح ماست
مسئولین و ثروتمندان باید از اختراعات حمایت کنند تا نتیجه اون عاید مردم عزیزمون بشه
وگرنه دهها سال دیگه هم مردم ازش بهرهمند نخواهند شد
مخترعین وظیفشون رو انجام میدن، اما حمایت کافی نمیشن
شماره بنده: ۰۹۱۲۵۵۳۴۳۲۲
چندین بار تماس و-مراجعه شد و آمادگی قرارداد
چیزی وجود نداشته و خودش و مردم رو سرکارچر گذاشتهن
من آماده سرمایه گذاری هستم تا 1000ملیارد تومان
اینجانب چندین بار مراجعه و درخواست نمونه -آمادگی قرارداد خرید هم رفتیم ولی اگر شما دیدید ما هم دیدیم بجز چند فیلم
پیامد دیگر این قانون این است که ماشین حرکت دائمی تنها هنگامی کار میکند که هیچ انرژیای به پیرامون خود ندهد. اگر انرژیای که دستگاه به پیرامون خود میدهد بیشتر از انرژیای باشد که میگیرد و جرم دستگاه هم ثابت بماند، چنین دستگاهی نمیتواند برای همیشه کار کند.»تا حالا افراد زیادی این ادعا رو داشتن و ثابت شده که فقط می خواستن اسم در کنن و فریب کاری درش بوده
چین از چنین طرحی چرا عبور نمود؟
در کدام مقاله علمی معتبر چین خبرش چاپ شد؟
من یک مصرف کننده هستم و برای برق خونه میخوام شماره تماس داره آقای غنمی ازش بپرسیم که بیاد اجرا کنه