پخش زنده
امروز: -
دستگاه پرتابل تصفیه بیولوژیک شیرابه همزمان با هفته دولت در دانشگاه مازندران رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران،رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران در آیین این رونمایی با گرامیداشت هفته دولت با اشاره به رویکردهای مختلف توسعه گفت: آنچه مهم بوده رویکردهای توسعه پایدار است وگرنه ما نمیتوانیم بدون توجه به این رویکردها کار را به جلو پیش ببریم.
غلامی راد پایداری در منابع را از جمله مقولههای توسعه پایدار ذکر کرد و افزود: رفاه عمومی و حفظ محیط زیست از دیگر رویکردهای توسعه پایدار به شمار میرود و محیط زیست به عنوان مسئله اول در استان به شمار میرود.
وی ادامه داد: معضل راهبرد و نبود نقشه راه مشخصی برای راهبردی و پیشبرد و مدیریت پسماند از جمله دغدغهها است و مسئله دیگر اینکه تکنولوژی لازم در این زمینه نداریم.
غلامی راد یادآور شد: تهیه طرح جامع و راهبردی نقشه راه و مدیریت پسماند با همکاری دانشگاه مازندران در حال اقدام است و حاضریم کل منابع این طرح را تأمین کنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران تصریح کرد: متأسفانه وضعیت ما از نظر محلهای دفن زباله مطلوب نیست و در ۲۷ نقطه استان، زباله بدون مطالعه دفن میشود و مشکلات زیست محیطی عدیدهای ایجاد کرده است.
دستگاه پرتابل تصفیه بیولوژیک شیرابه همزمان با هفته دولت در دانشگاه مازندران رونمایی شد.
دکتر غلامی راد در آیین این رونمایی با گرامیداشت هفته دولت با اشاره به رویکردهای مختلف توسعه اظهار داشت: آنچه مهم بوده رویکردهای توسعه پایدار است وگرنه ما نمیتوانیم بدون توجه به این رویکردها کار رابه جلو پیش ببریم.
وی پایداری در منابع را از جمله مقولههای توسعه پایدار ذکر کرد و گفت: رفاه عمومی و حفظ محیط زیست از دیگر رویکردهای توسعه پایدار به شمار میرود و محیط زیست به عنوان مسئله اول در استان به شمار میرود.
وی ادامه داد: معضل راهبرد و نبود نقشه راه مشخصی برای راهبردی و پیشبرد و مدیریت پسماند از جمله دغدغهها است و مسئله دیگر اینکه تکنولوژی لازم در این زمینه نداریم.
وی یادآور شد: تهیه طرح جامع و راهبردی نقشه راه و مدیریت پسماند با همکاری دانشگاه مازندران در حال اقدام است و حاضریم کل منابع این طرح را تأمین کنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران تصریح کرد: متأسفانه وضعیت ما از نظر محلهای دفن زباله مطلوب نیست و در ۲۷ نقطه استان، زباله بدون مطالعه دفن میشود و مشکلات زیست محیطی عدیده ای ایجاد کرده است.
غلامی راد گفت: این طرح در قالب تفاهم نامه سه جانبه با مشارکت سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دانشگاه مازندران و شهرداری تنکابن اجرا و در مرحله ی بهره برداری دائمی قرار گرفته است.
خانم دکتر شریفی و دکتر باقر زاده مجریان این طرح گفتند: سیستم پرتابل تصفیه بیولوژیک شیرابه، دستگاهی است که به صورت پکیج طراحی شده و در حوزه تصفیه شیرابه زباله و سپتاژ خانگی و صنعتی و هر گونه فاضلاب و پساب با بار آلودگی بسیار بالا کاربرد دارد این دستگاه قابلیت تصفیه در محل را داراست و میتواند بر روی کشنده سوار شده و در نقاط مختلف جغرافیایی مورد استفاده قرار بگیرد.
وی افزود: این سیستم دارای هزینه های راهبری و نگهداری حداقلی است و شامل چیدمان فرایندی خاص و بسیار کاربردی در حل معضل تصفیه شیرابه و فاضلاب های صنعتی ومواد آلی، فلزات سنگین، بار آلودگی شیمیایی غیر سمی و سمی، و حذف بار آلودگی بیولوژیک قابل بهره گیری است، و به اهداف حفاظت از محیط زیست و در نهایت رسیدن به توسعه پایدار کمک می کند.