پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: پیک پنجم کرونا در آمار فوتیها اختلاف زیادی با پیکهای قبلی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، محسن عظیمینژاد افزود: در تیر ماه ۴ مورد فوتی کرونا داشتیم، در حالیکه در مرداد ماه تعداد فوتیها به ۹۰ مورد رسید که این آمار تا آخر هفته جاری به دلیل بستریهای زیاد آی سی یو، بیشتر هم میشود.
وی با بیان اینکه تنها ۶۲ درصد مردم پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرده و هنوز ۳۸ درصد مردم نکات بهداشتی را جدی نمیگیرند، گفت: در پیکهای قبلی بیشتر فوتیها بالای ۶۰ سال داشتند، اما قربانیان پیک پنجم، افراد ۳۰ تا ۶۰ ساله هستند که این نشاندهنده کاهش آمار مرگومیر بین گروههای سنی است که واکسن دریافت کردهاند.
دکتر عظیمینژاد در خصوص آخرین وضعیت مبتلایان به کرونا در نیشابور گفت: در حال حاضر، ۳۴۶ بستری و ۶۳ بستری آی سی یو در ۲ بیمارستان ۲۲بهمن و حکیم داریم که از این تعداد، ۸ نفر کودک هستند و از ابتدای شیوع ویروس کرونا هم یک هزار و ۲۷۸ فوتی ناشی از کرونا (اعم از قطعی و مشکوک) داشتهایم.
رئیس علوم پزشکی نیشابور درباره مراحل آمادهسازی بیمارستان ۹۶ تختخوابی بحران تصریح کرد: با توجه به اینکه ظرفیت هر دو بیمارستان نیشابور تکمیل شده و پذیرش بیمار نداریم، این بیمارستان بهصورت مشترک با همکاری نیروی زمینی سپاه و وزارت بهداشت در نیشابور احداث میشود.
وی ادامه داد: تجهیزات بیمارستان را وزرات بهداشت تقبل کرده و سپاه به جز اهدای سالن ورزشی شهدای مدافع حرم تیپ ۲۱ امام رضا (ع)، امنیت درمان را هم برعهده گرفته است و انتظار داریم تا هفته آینده این بیمارستان آماده بهرهبرداری و پذیرش بیمار شود.
این مسئول بیان کرد: روزانه برای ۶۰۰ تا ۷۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در حسینیه حضرت ابوالفضل (ع) تزریق رمدسیور انجام میشود، اما بهدلیل قیمت بالای داروی کرونا، این دارو به سختی و به صورت هفتگی از شرکتهای دارویی خریداری میشود.
دکتر عظیمینژاد در پایان افزود: در ۲۴ ساعت گذشته، ۷۰۹ دوز واکسن تزریق شده و مقدار واکسنی که به نیشابور میآید، بهطور قطره چکانی است.