پخش زنده
امروز: -
مأموریت اصلی طرح جدید شهید سلیمانی، کمک به علوم پزشکی در واکسیناسیون عمومی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گلستان؛ سردار علی ملک شاهکوهی، شامگاه امروز در گفتگوی ویژه خبری گفت: سپاه و بسیج به عنوان نیروهای مردمی، هر جا که مردم نیاز داشته باشند، در کنارشان خواهند بود.
وی افزود: در موضوع کرونا نیز از ابتدا، سپاه و بسیج با تولید و توزیع اقلام بهداشتی، تهیه و توزیع بستههای معیشی، آموزش همگانی و ...، وارد شد.
فرمانده سپاه نینوا گلستان ادامه داد: در نیمه دوم سال۹۹ با ابلاغ رهبر معظم انقلاب، طرح شهید سلیمانی در سه قالب مراقبتی، نظارتی و حمایتی به اجرا درآمد.
سردار ملک شاهکوهی گفت: در قالب مراقبتی، ۸۷۱تیم، کار غربالگری، بیماریابی، رصد و رهگیری بیماران را آغاز کردند. ۵۵۲تیم نیز بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی، نظارت کردند. ۵۵۸تیم نیز در قالب حمایتی، به شناسایی و کمک به خانوارهای آسیب دیده از کرونا پرداختند.
وی افزود: در طرح جدید شهید سلیمانی، علاوه بر مأموریتهای قبلی، مأموریت اصلی، کمک به علوم پزشکی در واکسیناسیون عمومی است.
فرمانده سپاه نینوا گلستان اضافه کرد: اکنون در استان، ۱۷مرکز واکسیناسیون مشترک با دانشگاه علوم پزشکی و ۴مرکز مستقل را راه اندازی کرده ایم.
سردار ملک شاهکوهی افزود: علاوه بر یکصد نفر از پزشکان و پرستاران نیروی زمینی کل سپاه که به کمک کادر درمان استان آمده اند، حدود ۴۰۰نفر از دانشجویان بسیجی رشتههای پزشکی و بسیجیان آموزش دیده نیز در استان یاری گر کادر درمان هستند.
در ادامه، دکتر محمدمهدی زرگران، معاون درمان علوم پزشکی گلستان، وضعیت فعلی شیوع کرونا و اقدامات در این راستا را تشریح کرد.
وی گفت: در هفتههای اخیر با شیوع سویه دلتا، در استان مجموع بستریها و مبتلایانی که خدمات درمانی سرپایی گرفتند، به حدود ۴هزار نفر هم رسید.
دکتر زرگران بیان اینکه در روزهای اخیر قدری به ثبات نسبی رسیدیم افزود:، اما تجربه ثابت کرده که نباید خیلی خوش بین باشیم و با توجه به اینکه احتمالاً موجها و سویههای بعدی در راه است، اگر شیوه نامهها رعایت نشود، دوباره با سیر صعودی روبرو خواهیم شد.
وی ادامه داد: سویه جدید لامبدا که هنوز ناشناخته است، اکنون ۸۰کشور جهان را درگیر کرده است و باید برای اواخر مهر و آبان در بالاترین سطح، آماده باشیم.
معاون درمان علوم پزشکی گلستان با اشاره به سرعت گرفتن واکسیناسیون با کمک سپاه و بسیج، افزود: تا کنون نزدیک به یک سوم از جامعه هدف در استان، واکسن دریافت کرده اند.
دکتر زرگران اضافه کرد: وضعیت واردات و تولید اُکسیژن، سِرم و دارو نیز، رو به بهبود است.
وی تاکید کرد: همچنان، موثرترین و کم هزینهترین راه پیشگیری، رعایت شیوه نامههای بهداشتی است.
ب این علت ک پدرم استارازنکا زده و ایشون هم دکتر هستن
و بنده از اشناهای دکترشون شنیدم ک میگن برکت ن مجوز بینالمللی داره و هم این ک از هر دو واکسن برکت 1 دونه اب مقطره. و اکثرا کسایی ک واکسن برکت زدن دباره بر اثر کرونا خودمون میبینیم ک میمیرن برا همین میخوام استارا زنکا بزنم.
میخوام بدونم حالا تو طرح عمومی سردار سلیمانی استرازنکا هم میزنن یا ن