پخش زنده
امروز: -
۲ هزار و ۳۰۰ مشاوره سوگ در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیر گروه سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با مشارکت بیش از ۶۰ روانشناس تاکنون بیش از پنج هزار و ۴۰۰ نفر از اعضای خانواده افراد جانباخته بر اثر کرونا به صورت تلفنی از مشاوره سوگ بهرهمند شده اند و ۲ هزار و ۳۰۰ جلسه حضوری مشاوره سوگ نیز در مناطق زیر پوشش این دانشگاه برگزار شده است.
دکتر ندا اخروی افزود: طرح حمایت و ارائه خدمات رایگان روانشناسی به خانوادههای متوفیان کرونا همزمان با سراسر کشور از نیمه اردییهشت سال ۹۹ در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در حال اجراست که همچنان ادامه دارد.
وی ادامه داد: برای خانوادههای داغدار کرونایی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی به رایگان مشاوره سوگ در پنج جلسه، شامل یک جلسه ارزیابی و چهار جلسه مشاوره به صورت هفتگی توسط متخصصان و کارشناسان آموزش دیده روانشناسی برپا میشود.
وی با بیان اینکه هدف از مشاوره سوگ، کمک به بازماندگان برای کنار آمدن با غم فقدان عزیز از دست رفتهشان است، افزود: البته این به معنی فراموش کردن جانباختگان نیست بلکه یافتن راههایی است که بازماندگان بتوانند در کنار حفظ و یادآوری خاطرات متوفی، زندگی سازندهای را در پیش بگیرند.
دکتر اخروی ادامه داد: در قالب این طرح با خانوادههای متوفیان کرونا تماس گرفته میشود و از آنان برای شرکت در جلسات مشاوره سوگ دعوت به عمل میآید.
وی گفت: فقدان و سوگ در خانوادههای داغدیده از کرونا با توجه به نبود مراسم سوگواری، ابراز نکردن احساسات و تخلیه نشدن هیجانهای دردناک، از ابعاد مختلف قابل بررسی است.