پخش زنده
امروز: -
کارشناسان رژیم غذایی سبزیجات، میوه و خوراک آب پز را مناسب برای دوران کرونا می دانند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان شمالی دفتر بهبود تغذیه جامع وزارت بهداشت مهمترین نکات تغذیه ای در زمان ابتلا به کرونا را اعلام کرد:
- حتما روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید.
- مصرف غذاهای سرخ شده مثل انواع کوکو، کتلت، خورشت ها، کباب کوبیده و ... ممنوع است.
- فقط غذاهای آبپز دوران مصرف کنید.
- غذاهای پروتئینی مثل حبوبات، تخم مرغ و انواع گوشت را افزایش دهید.
-روزي یک تخم مرغ آبپز بخوريد.
- مصرف شکر و قند را محدود کنید.
- غذاهای کنسروی، گوشت های فرآوردی شده و فست فود ها ممنوع است.
-مصرف میوه و سبزیجات را فراموش نکنید.
- مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات صنعتی ممنوع است.
- لبنیات مصرف کنید.
- موادغذایی محرک مانند برخی ادویه های تند را حذف کنید.
-صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو مصرف کنید.
- دانه های آجیلی مثل بادام درختی، فندق، پسته و گردو مصرف کنيد.
- مکمل های ویتامین D، ویتامین C و روی را در این دوران فراموش نکنید.
- از پودر جوانه ها مثل جوانه گندم، ماش، عدس و ... در سوپ، آش و ماست مصرف کنید.